Vállalnátok 3 műszakot ha olyan lenne a munka amilyet szerettek?
Szóval egy ideje nincs állásom és alig hívnak állások.
Interjúkra elmegyek de utána szokásos köszönjök de majd értesítünk van.
Találtam egy munkát ami közel van és jó útvonala van sőt a munka is könnyű és olyan amit szívesen csinálok.
Sőt itt voltam is egyszer de nem vettek fel akkor valamiért lehet mert csak 1 műszakot vállaltam volna, de hátha most azért is hívnak mert kell nekik munkás meg talán elfejtettek azóta :D.
Csak egy gond van 3 műszak, legtöbb az 2 műszak volt amit dolgoztam és az is kicsit nehéz volt de meg tudtam szokni.
3 műszakos lenne de a család nagyon ellenzi, mert szerintük inkább várjak még kicsit, az ő napirendüket is felborítaná, de nekem nem lenne gond annyira de kicsit félek tőle.
Könnyű munkáról van szó igaz álló de régóta állómunkákat csinálok szóval ez nem lesz gond.
Mennyire megterhelő a 3 műszak?
viszont mindenképp elfogadom ha felvesznek ha törik ha szakad, mert kell a pénz csak nem tudom mennyire megterhelő és mennyire lehet hozzá szokni.
A 3 műszakon az segít, hogy közel van és nem kell százszor átszállni, meg könnyű fizikai munkáról van szó és olyan amit én is csinálnék.
Ti vállalnátok 3 műszakot ha nem találtok munkát és közel van?
23L
20.találtam közben másik munkát de nem tudom melyiket vállaljam.
A,nem tetszik a munka, nem az én asztalom viszont kezdvező mert közel van 1 villamos szinte, 1 műszakos.
B,Olyan munka ami nekem tetszik csak 3 műszakos de szívesne elvállalnám ha felvennének, közelségileg sincs messze, az útvonalat meg ismerem is.
Tudom hogy ésszerű lenne ha az A-t választanám de szíven szerint a b lenne a jó, mert itt voltam korábban csak akkor nem hívtak vissza mert lehet nem 1 műszakot kellett volna benyögnöm hogy enynit vállalok de nem is emlékeztem hogy újból jelentkeztem volna erre lehet kel nekik ember és előkeresték a régieket és újrahívják lehet. viszont most 3 műzakot is simán lenyomnék ha olyan a munka amit szívesen csinálok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!