Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Vállalnátok 3 műszakot ha...

Vállalnátok 3 műszakot ha olyan lenne a munka amilyet szerettek?

Figyelt kérdés

Szóval egy ideje nincs állásom és alig hívnak állások.

Interjúkra elmegyek de utána szokásos köszönjök de majd értesítünk van.

Találtam egy munkát ami közel van és jó útvonala van sőt a munka is könnyű és olyan amit szívesen csinálok.

Sőt itt voltam is egyszer de nem vettek fel akkor valamiért lehet mert csak 1 műszakot vállaltam volna, de hátha most azért is hívnak mert kell nekik munkás meg talán elfejtettek azóta :D.

Csak egy gond van 3 műszak, legtöbb az 2 műszak volt amit dolgoztam és az is kicsit nehéz volt de meg tudtam szokni.

3 műszakos lenne de a család nagyon ellenzi, mert szerintük inkább várjak még kicsit, az ő napirendüket is felborítaná, de nekem nem lenne gond annyira de kicsit félek tőle.

Könnyű munkáról van szó igaz álló de régóta állómunkákat csinálok szóval ez nem lesz gond.

Mennyire megterhelő a 3 műszak?

viszont mindenképp elfogadom ha felvesznek ha törik ha szakad, mert kell a pénz csak nem tudom mennyire megterhelő és mennyire lehet hozzá szokni.

A 3 műszakon az segít, hogy közel van és nem kell százszor átszállni, meg könnyű fizikai munkáról van szó és olyan amit én is csinálnék.

Ti vállalnátok 3 műszakot ha nem találtok munkát és közel van?

23L

2021. márc. 9. 15:43
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

9-de nem is hívtak vissza nem csak a bejárás miatt..

innen meg visszahívtak és kaptam interjú napot is.

szóval ebben reménykedek mert jelenleg nincs más munka ahova mehetnék interjúra.

2021. márc. 9. 16:33
 12/21 anonim ***** válasza:

Ha a helyedben lennék, összetenném a két kezem, hogy ilyen lehetőséget kaptam. Jelen pillanatban emberek százezrei vannak bizonytalanságban minden nap, és nem tudják, hogy kirúgják-e őket, esetleg csődbe megy a munkahely, vagy "csak" szabira küldik őket, és majd megnézhetik a fizetésüket.

Szar dolog a három műszak? Igen az, én is csináltam elég sokat (ráadásul nem úgy, hogy hetente változott a műszak, hanem néha 3 nap alatt végigjártam mindhármat), de valamiből meg kell élni.

2021. márc. 9. 16:35
 13/21 A kérdező kommentje:

12-tudom ezért is fogom elvállalni ha sikerülne ami még kérdés.

majd megszokom talán.

de kell a pénz.

2021. márc. 9. 16:37
 14/21 anonim ***** válasza:
Mást nem is vállalnék, függetlenül attól, hogy milyen munka. A f***szom fog minden vagy minden második héten korán kelni, meg este 7-kor lefeküdni.
2021. márc. 9. 16:38
 15/21 A kérdező kommentje:

14.de ha rá vagy kényszerülve?

nincs olyan szakád ahol könnyen eltudsz helyezkedni és pénz kell?

2021. márc. 9. 16:41
 16/21 anonim ***** válasza:

Rá vagy kényszerítve, hogy kevesebb pénzért rosszabb helyzetbe kerülj?

Most a kedvedért fellapoztam a helyi, múlt hétvégén érkezett szórólapok egyikét. Olyan, mint a Szuperinfó, csak másik. Egyetlenegy újságban, egyetlen városra van 11 szakképzettséget nem igénylő, és 12 szakmunka hirdetés.

Egyetlen kisváros. Ipari központnak se nevezhető.

2021. márc. 9. 16:52
 17/21 A kérdező kommentje:

16.igen mert nem hívnak mega korona miatt csoda ha felhívnak engem...

igen de kérdés hogy megfelelek e nekik sokszor jelentkeztem képzettséget nem igénylő melóra den nem engem választottak...

2021. márc. 9. 16:58
 18/21 anonim ***** válasza:
Ide még a munkaerő-kölcsönzőket nem is számoltuk, csak úgy mellesleg. Azok kb. akkor küldenek el, ha szemre hasznavehetetlen vagy.
2021. márc. 9. 17:05
 19/21 A kérdező kommentje:

Na úgy néz ki találtam egy másik munkát de nen tudom ebben jó leszek e mertnem igazán olyan amittudnék szerintem csinálni mert valami operátori összeszerelő munka de 1 műszak lenne és nagyon közel van hozzám közlekedésileg 1 villamos szinte.

Itt holnapfognak kiderülni a részletek.

Itt nem tudom mennyit fog fizetni de a másik ahol 3 lenne ott bruttó 180.000 forint lenne a fizetés amit nem tudom nettóban mennyi.

Viszont ott olyan munka lenne amit szívesen csinálnék.(csomagoló egszerű)

A másiknál én meg nem tudok vizuálisan ellenőrizni meg tesztelni nagyon idegen számomra. volt ebben gyakorlatom de nemm ilyen szinten.

Viszont a másik munkát már láttam és tényleeg az nagyon egyszerűbb

szóval most tűzfal között vagyok.

Mindkettő munka jó lenne más szempontból.

Egyik a munka miatt, csak 3 műszak.

A másik meg nem a munka miatt hanem közlekedéslileg ami azért fontos mert nem tudok nagyon messzire eljárni főleg mert erre fele nagyon nincs járat de a másiknál sincs messze sőt, csak nem tudom itt 1 műszak lenne még a jó de a munka nekem nem szimpatikus.

A 3 műszaknál igen.

Nem tudom mit válasszak.

Holnap lesz az egyik interjú a másik utána nap de ha holnap már felvennének akkor hogy menjek el megnézni a másik interjút?

2021. márc. 9. 17:31
 20/21 anonim ***** válasza:
Én is elvállalnám ha nem lenne más, és kéne a pénz. Az meg külön jó hogy te ezt szeretnéd is csinálni. Mivel fiatal vagy, szerintem bírni fogod a 3 műszakot, csak ne ragadj bele túlságosan sok ideig :)
2021. márc. 9. 17:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!