Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Milyen szellemi munka van...

Milyen szellemi munka van amihez nem kell érettségi?

Figyelt kérdés

Vagy akár könnyű fizikai munka amihez nem kérnek érettségit hanem csak általánost vagy szakmunkást?

Nekem nincs jó problémamegoldó képességem amit sok munkahelyen kérnének, meg önállóan csak úgy tudnék dolgozni ha előtte párszor azért megmutatják, hogy mit hogyan csináljak, meg nem bírok olyan munkákat végezni ahol napi szinten kéne emberekkel beszélni mert ha csak kollégákkal az még rendben van de mindennap más más emberekkel az nem megy.

Eddig legalább 200 vagy több helyre jelentkeztem mint csomagoló, operátor, gyári munkás de hetek telnek el és egy hívást se kapok sőt fel se veszik a telefont.

Milyen jellegű szellemi vagy fizikai munka lenne jó nekem amihez nem kell érettségi?

Szakmám is csak valami műanyag feldolgozós ami úgy önmagában nem ér semmit.

2021. febr. 27. 12:51
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
76%

Az is nagy élet, hogy valaki annyira buta, hogy nem tud az érettségin összeszedni 25%-ot, ezért gyárban fog robotolni egész életében 3 műszakban. De persze szellemi munka kell. :D Persze vegye el olyan ember elől a munkát,aki tanult is.

Nekem nem csak érettségim van szerencsére. Szerintem mindenki előtt ott a lehetőség, hogy tanuljon. Igen, én sem voltam egy matekzseni. Jártam is rengeteget magántanárhoz. Mivel az az egy nem ment jól, több energiát kellett belefektetni a továbbtanulás miatt. De könnyebb rámondani, hogy jaj nem megy. Én is szellemi munkát szerettem volna mindig. Pont ezért tettem érte.

2021. febr. 27. 17:53
 32/34 anonim ***** válasza:
23%
31. Egy érettségivel is gyárban robotol, ha nem tanul tovább. Értem?? Nincs már jelentősége. 30 évvel ezelőtt nagy szám volt egy érettségi, ma már mindegy hogy van vagy nincs. Lényeg ne 8 általános legyen csak.
2021. febr. 27. 18:03
 33/34 anonim ***** válasza:
0%
Ja és mi diplomások a gyárba megyünk a helyedbe.
2021. febr. 28. 10:04
 34/34 anonim ***** válasza:
100%

Nem azért kell az érettségi te észkombájn, mert azzal fasza állásokat lehet kifogni jó pénzért. Azért kell, mert azzal tudsz továbbtanulni, akár egy szaros OKJ-t is vagy bármi mást. Ma már az a beugró szinte mindenhez.

Kérdező! Van sok targoncás lány is, tudod hasznosítani ha leteszed a vizsgát.

2021. febr. 28. 16:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!