Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Milyen szellemi munka van...

Milyen szellemi munka van amihez nem kell érettségi?

Figyelt kérdés

Vagy akár könnyű fizikai munka amihez nem kérnek érettségit hanem csak általánost vagy szakmunkást?

Nekem nincs jó problémamegoldó képességem amit sok munkahelyen kérnének, meg önállóan csak úgy tudnék dolgozni ha előtte párszor azért megmutatják, hogy mit hogyan csináljak, meg nem bírok olyan munkákat végezni ahol napi szinten kéne emberekkel beszélni mert ha csak kollégákkal az még rendben van de mindennap más más emberekkel az nem megy.

Eddig legalább 200 vagy több helyre jelentkeztem mint csomagoló, operátor, gyári munkás de hetek telnek el és egy hívást se kapok sőt fel se veszik a telefont.

Milyen jellegű szellemi vagy fizikai munka lenne jó nekem amihez nem kell érettségi?

Szakmám is csak valami műanyag feldolgozós ami úgy önmagában nem ér semmit.

2021. febr. 27. 12:51
1 2 3 4
 11/34 A kérdező kommentje:
10.Hát még azért átgondolom de szó szerint lesokkoltam mikor barátnőm megmutatta őket és baráti körömben nem én vagyok az egyetlen akinek nincs még. Túl teljesíteni azért nem fogom magam mások benyomása miatt, azért az évek alatt találtam munkát ahol elvoltam nélküle csak most a vírus beütött és ezért is nehéz. Meg nekem a szakmunka is alapjáraton nehéz volt de ahhoz viszont elég volt 3 év kereken és azért büszke vagyok rá. Sajnos a gyakorlati helyen nem tudok dolgozni mert nem tudok akkorra kiérni sajnos de egyszer azért megpróbálhatok oda is visszamenni hátha.
2021. febr. 27. 15:07
 12/34 anonim ***** válasza:
69%

Ha egész életedben gyárakban akarsz tengődni akkor hajrá!

Még a legrosszabb tanulók és összehozzák a kettest az érettségin.

2021. febr. 27. 15:19
 13/34 anonim ***** válasza:
69%
Sajnos, diplomásként is nehéz a jelenlegi helyzetben állást találni. Érettségi nélkül szellemi munka? Kicsi az esélye.
2021. febr. 27. 15:23
 14/34 A kérdező kommentje:

12.ez nem igaz sok olyat ismerek akinek nem ment szóval nem beszélhetsz így mindenki nevében, egyik ismerősöm is elvérzett matekban meg töriben pedig jó tanuló volt..

Köszönöm azért akkor maradok a fizikainál ott is azért találni könnyűeket szerintem.

2021. febr. 27. 15:34
 15/34 anonim ***** válasza:
88%
Mintha érettségivel nem gyárban kötne ki ezt úgy írjatok. Egy másik kérdésnél azt olvastam még diplomások is gyárba vannak kényszerülve. Sokan.
2021. febr. 27. 15:37
 16/34 anonim ***** válasza:
69%

A matek érettségi nevetséges, a törire meg a többire magolni kell. Ráadásul megkapod mikre kell készülni és kidolgozod magadnak. Én földrajzból érettségiztem, 20 tétel helyett 40-ből. Sírva tanultam meg, de 4-esre levizsgáztam.

Van 2 éved felkészülni rá esti sulin, ahol csak az érettségi tantárgyakat tanítják és minden év végi vizsga az előző évi érettségi feladatokból áll. Ugye évi 2 vizsga van, tehát bőven van időd ráhangolódni a vizsgára.

Nem egy nagy szám, az osztály legidiótább embere is átcsúszott kettessel.

2021. febr. 27. 15:37
 17/34 A kérdező kommentje:

16.jól van értettem..

de attól hogy ennyire erőlteted még nem fogom megcsinálni tudom a mércéimet és ez nincs közte.

köszi azért a tanácsot.

2021. febr. 27. 15:39
 18/34 anonim ***** válasza:
77%

Én nem erőltetem, csak arra próbáltam célozni, hogy lustaságból ne keress kifogásokat, mert nem nagy szám.

Baromi szar éveken át gyárban dolgozni, rendesen kiég és besavanyodik tőle az ember.

Egyébként tegyél le egy targoncakezelőit pl, mert a raktárakba mindig keresnek embert.

2021. febr. 27. 15:59
 19/34 A kérdező kommentje:
18.Nem lustaság miatt, hanem tudom miket tudok és miket nem!
2021. febr. 27. 16:01
 20/34 anonim ***** válasza:
59%
Ha képtelen vagy letenni az érettségit, akkor szellemi munka sem való neked.
2021. febr. 27. 16:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!