Milyen jövőt tervezzek magamnak szerintetek?
Sziasztok!
Érettségim+Targoncai jogsim van és emiatt igazából nagyon sz*arul érzem magam hogy pl.: nincs egyetemem, főiskolám.
Suliba sajnos állandóan 2-es voltam emiatt nem is terveztem soha felsőoktatás,egyetemre menni ma már
rájöttem hogy emiatt nem csak sok pénztől, jól fizető állástól búcsúzhatom el hanem akár a félig szellemi és félig fizikai
munkáktól is..:/
Tervezgetek itthon hogy mi lenne a legjobb nekem igazából az OKJ ér valamit és nem az érettségi :/
Szerintetek kéne még 1 OKJ? vagy csak időhúzás lenne az egész?
Munkákban ezekben gondolkozom:
Kalauz,kocsivizsgáló,Árufuvarozó,Illetve 2 gyárba gondolkozom ami fizetne minimum 180nettót.
Más is igy elvan kenődve?mert facebookon mindig azt látom hogy más ilyen olyan egyetemre jár...
nagyon fusztrál lelkileg ez az egész...
válaszokat előre is köszi :)
Akkor asszem ugyan olyan vagyok mint Te csak nem targoncát csinálom (még) hanem a teherautót , gondolod írd le, hogy milyen nehéz a targi képzés, jövőre oda megyek.
Engem is frusztrál, hogy más milyen kitartó, mert az egyetem a kitartásról szól, szerintem. Én képtelen voltam mindig tanulni, soha nem vettem rá magam, soha nem is tanultam egy betüt se. És épp ezért már nem köt le, hogy ki mit tanul én tudom a nyomába sem érhetek. Viszont vannak itt jó szakmák, mivel van érettségid (nekem is van, de hogy hogyan ne kérdezd mindig meglep, hogy odaadták) menj mozdonyvezető képzésre, nem fogod megbánni, én mentem volna ,de van ott matek, én nem tudok számolni, nincs logikám, de neked biztos van, csak az a bajod, hogy lekicsínyled magad. Mozdonyvezető jó szakma, keresik is magyon. :) vagy munka- tűzvédelmi előadó, az sem rossz. :)
Még mindig azt mondom nem a papír vagy végzettség számít hanem az ember.
8 általánossal is lehetsz cégvezető vagy lehet céged és te vagy a főnök.
én is hasonló képen látom ezt akinek van érettségije+okj esetleg de nincs főiskola/egyeteme az 3 dolgot tehet:
-Külföld (havi 0,5milka)
-Vállalkozás
-Rohadt jó szakma
igazából facebookon és mindenhol az életben én személy szerint ezt látom.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!