Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Milyen szellemi munka van...

Milyen szellemi munka van amihez nem kell érettségi?

Figyelt kérdés

Vagy akár könnyű fizikai munka amihez nem kérnek érettségit hanem csak általánost vagy szakmunkást?

Nekem nincs jó problémamegoldó képességem amit sok munkahelyen kérnének, meg önállóan csak úgy tudnék dolgozni ha előtte párszor azért megmutatják, hogy mit hogyan csináljak, meg nem bírok olyan munkákat végezni ahol napi szinten kéne emberekkel beszélni mert ha csak kollégákkal az még rendben van de mindennap más más emberekkel az nem megy.

Eddig legalább 200 vagy több helyre jelentkeztem mint csomagoló, operátor, gyári munkás de hetek telnek el és egy hívást se kapok sőt fel se veszik a telefont.

Milyen jellegű szellemi vagy fizikai munka lenne jó nekem amihez nem kell érettségi?

Szakmám is csak valami műanyag feldolgozós ami úgy önmagában nem ér semmit.

2021. febr. 27. 12:51
1 2 3 4
 21/34 A kérdező kommentje:

20.oké értettem és írtam is hogy akkor marad a fizikai...

ugorjuk a témát jó?

2021. febr. 27. 16:08
 22/34 anonim ***** válasza:
83%
Erre írtam, hogy a raktárakba mindig keresnek embert és nem is fizetnek olyan rosszul. Pláne ha értesz a targoncához.
2021. febr. 27. 16:13
 23/34 A kérdező kommentje:

22.nem rossz ötlet :)

bár nem tudom későbbiekben hasznos lehet e mint lánynak targonca?

amúgy sikeresen találtam sok állást amihez nem kértek érettségit :D.

jelentkeztem csomagoló munkákra, találtam komissziózó munkát is, sokat meg találtam 1-2 műszakos operátorit is remélem azért hétfőtől beindulnak a dolgok. 3 műszakot elvállaljak szerintetek ha nagyon komplikált a beérés és nagyon esélytelen hogy időben beérjek oda? néztem oda útvonalakat de esélytelen lenne hogy mindennap pontosan érkezzek.(agglomeráció)

2021. febr. 27. 16:16
 24/34 anonim ***** válasza:
34%
Kérdező ebben az országban érettségivel sem lenne jobb. Olyan szakma kell amivel meg tudsz élni vagy esetleg külföldre kimenni. Ha már szar munka legalább meg fizetik. Egyébként sok ember van aki nem tudja le tenni az érettségit. Nekem is tanulási nehézségim voltak mindig is, nekem sincs érettségi. De ha lenne akkor se tesznek be irodába csak azért mert van. Egyébként ott is kevés a bér. Ezért mondom vagy egy jó szakma, vagy külföld. Ez az ország élhetetlen szerintem.
2021. febr. 27. 16:21
 25/34 anonim ***** válasza:
37%
Szóval hiába mondjátok az érettségit egy olyan embernek aki nehezen tanul meg ilyen tantárgyakat. Az annak kell akinek szükséges tovább tanuláshoz. Egy jó szakmunkás egyébként többre viszi mint egy olyan ember aki rendelkezik érettségivel de nem ért semmihez. Ennyit tennék még hozzá.
2021. febr. 27. 16:25
 26/34 A kérdező kommentje:

25.köszönöm végre valaki aki nem erőlteti az érettségit itt azt nagyon tudják :D.

tervem között van még egy szakma beszerzése és nem az érettségi.

ez a szakma is csak azért volt nekem mert akkor nem tudtam dönteni és ezt ajánlották és más nem volt amire tudtam jelentkezni a korom miatt de legalább van több azért mint 8 általános ami azért valami :D

2021. febr. 27. 16:27
 27/34 anonim ***** válasza:
41%
Szerintem nagyon gáz, ha valakinek ennyi az igénye magával szemben.
2021. febr. 27. 16:42
 28/34 A kérdező kommentje:

27.rendben de nem kérdeztem a véleményed erről.:)

így nem is érdekel..

2021. febr. 27. 16:44
 29/34 anonim ***** válasza:
49%
Az érettségi mint írtad nehézséget okoz számodra. Miből gondolod, hogy szellemi munkát el tudnád végezni?
2021. febr. 27. 17:06
 30/34 anonim ***** válasza:
20%
Nekik csak érettségi van semmi több, ezért nyomatjak ezt a szöveget. És panelban laknak meg dolgoznak szarert hugyert nagy élet.
2021. febr. 27. 17:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!