Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Hogy vegyek magamon bátorságot...

Hogy vegyek magamon bátorságot felhívni?

Figyelt kérdés

Igazából valamilyen biztatás félére várok, hogy fel merjem hívni a cukrászdát akik fagyott árulni osztottak meg egy ajánlatot.

Külföldön élek, megy már a nyelv de mindigis nagyon izgultam ilyen telefonálásnál hogy valamit nem fogok érteni.

Amikor megláttam hogy ki a tulajdonos (egy nagyon helyes 20as éveiben járó fiatalember)

még jobban elment a bátorságom a kínos pillanatok megelőzése miatt..

Félek hogy valamit nem fogok érteni vagy nagyon kínos lesz a szituáció.

2021. febr. 24. 16:30
 1/9 anonim ***** válasza:
46%
Elolvastad, amit idehánytál?
2021. febr. 24. 16:38
 2/9 A kérdező kommentje:
*fagyit árulni 😅
2021. febr. 24. 16:40
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
És ha nem értesz valamit, akkor mi van?:) Poénkodd el, nevess egy jót és kérdezz vissza.
2021. febr. 24. 16:41
 4/9 anonim ***** válasza:
90%

Egy próbát szerintem megér.

Ha nem is fognak felvenni, de legalább lesz némi tapasztalatod és ha legközelebb ismét telefonálni kell munkaügyben, akkor tudni fogod, hogy mikre kell odafigyelni, mik a gyengeségeid és miken kell még javítanod.

2021. febr. 24. 16:45
 5/9 anonim ***** válasza:
#3 vagyok, véletlenül félrenyomtam a #4nél pedig tök jót írt ő is! Sajnos nem lehet koriggálni.
2021. febr. 24. 17:04
 6/9 anonim ***** válasza:
Ne aggódj már :D én most tanulok németet, A2-t épp most fejezem be, hétfőn állásinterjúra megyek :D én vagyok a világ lebszribb embere, ha én letudtam béna nemettel egy telefont és vsz meg fogok birkozni egy interjuval, akkor biztos vagyok benne, hogy te brillírozni fogsz :)
2021. febr. 24. 17:24
 7/9 anonim ***** válasza:
Kérdezz vissza, pláne telefonon vagy neten keresztül, megszakadt egy pillanatra a hang, kéred, hogy ismételje meg a mondatot. Ez még magyarul is előfordul néha velem (meg a beszélgetőpartnereimmel is), semmi gáz.
2021. febr. 24. 17:39
 8/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a sok hasznos választ és tippet!

Felhivtam és minden simán ment, sőt kiderült hogy a tulajdonos sem német anyanyelvű szóval kicsit meg is nyugodtam.

Holnap megyek állás interjúra

2021. febr. 24. 20:57
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Ügyes vagy, hajrá!
2021. febr. 24. 21:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!