Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Ilyenkor miért száll inamba...

Ilyenkor miért száll inamba minden bátorságom?

Figyelt kérdés
Egyik gyermekkori barátomról van szó. Nagyon közel álltunk egymáshoz, lelki társamnak éreztem, aki minden téren megért. Ahogy idősödtünk, úgy távolodtunk el egymástól, aztán már a legkisebb dolgokon is össze tudtunk veszni. Egy ilyen kis összeszólalkozással távozott az életemből, egyáltalán nem állunk már kapcsolatban közösségi oldalakon keresztül sem. Nekem azóta is nagyon hiányzik, mindig eszembe jut, sajnálom, hogy a problémáinkat szőnyeg alá söpörtük, és nem beszéltük meg. Azóta mindkettőnknek lett külön élete és baráti tásasága, olyan közeli viszonyba én azóta senkivel sem kerültem. Többször jut eszembe hogy lehet írok neki levelet facebookon keresztül és felveszem a kapcsolatot vele, de mindig mikor látom az új barátaival a képen, hogy hol fesztiváloznak, hol szülinapot ünnepelnek, akkor mindig visszaesek a melankóliámba és úgy érzem, én már nem kellenék az életébe, jól elvan ő nélkülem is. Ráadásul én nem ez az extrovertált partizós ember vagyok, hanem sokkal jobban érzem magam egy személyes mély beszélgetésben amihez 2 ember is elegendő. Ő is ilyen volt most meg mintha megváltozott volna. Attól tartok rám már nem lenne szüksége és félek hogy nem törődne a megkeresésemmel, mert 4 éve nem tartjuk a kapcsolatot.

2020. jún. 21. 01:30
 1/3 anonim ***** válasza:
52%
Nyilván benned van a félsz, hogy mi van ha már elfelejtett, nincs rád szüksége stb. De azt javaslom próbáld meg :) Mit veszíthetsz? Így lenne esélyed újra barátoknak lenni. Ha meg sem próbálod esélyed sem lesz erre. Próbáljátok megbeszélni a dolgot, én 2 évig nem beszéltem egy barátommal de sikerült és azóta is tartjuk a kapcsolatot :D
2020. jún. 21. 01:41
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Egy próbát mindenképpen megér. Nyilván a parát nem tudjuk levenni rólad, de én szurkolok!
2020. jún. 21. 05:42
 3/3 anonim ***** válasza:
Szerintem próbáld meg veszteni valód nincs esetleg újra barátok lehetnétek.
2020. jún. 22. 14:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!