Mit tudnék tenni, ha a munkatársa ím elkezdenének kiközösíteni, leprásként kezelni, ha kitudódna megfázással nem kellett rajtam COVID tesztet csináltatni?
Teljesen érthető a munkatársaid diszkriminatív aspektusai veled szemben.
A COVID nem játék, gondolom vannak családjaik, nagyszülők, betegek és féltik őket.
Helyükben FFP3 maszk nélkül közeledbe se mennék amíg meg vagy fázva.
2es, csodálom,hogy mertél írni választ. Mondjuk, biztos gumikesztyűben....
🙈
Jól értem, hogy megfázással dolgozol? Vagy csak elképzeltél valamit, ami talán lehetne? Mert a kérdés kicsit zavaros. (Megfázással nem kellene dolgozni, Covid vagy sem.)
Ahol én dolgozom, ott a dolgozók zöme beletojik a Covid helyzetbe, csak tessék lássék viseli.
A megbélyegzéssel nem az a baj, hogy megbélyegzés. Az a baj, hogy többnyire igazságtalan. Ha valaki náthásan próbálni közeledni hozzám, miközben bizonygatná, hogy becsszó nem Covid, én is elküldeném az anyukájába.
Nekem is volt részem sokmindenben iskolásként, bántottak, vertek is, máig kellemetlen visszagondolni. De számomra a Covid tagadó banda testesíti meg ezt a "bully" mentalistást. Ahol a gyengék életéért nem kár semmi, másokra nem fogok gondolni, csak nekem ne legyen kényelmetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!