Szerinted mikor nyitnak az irodák újra? Illetve ha kinyitnak teljes kapacitással fognak ismét működni?
Mit gondoltok, idén még kinyitnak az irodák?
Ha igen, mekkora kapacitással? Ti hogy látjátok ezt reálisnak? A reggeli és délutáni dugó csökkenni fog?
Most váltottam munkahelyet, interjúkra is jártam és ismerősökkel is beszélgettem. Mindezek alapján a cégek minimális home office-t fognak engedni a COVID után, már ha fognak egyáltalán.
Eleve ahonnan eljöttem, ott november elejéig heti 5 nap be KELLETT járni, a volt (első) munkahelyemen felesben KELL bejárniuk, az új munkahelyemre be LEHET járni, én be is szoktam menni heti 1-2 nap, hogy kialakuljon bennem az "odatartozás" érzése és van kollégám, aki heti 5 nap bejár. Ahol interjúztam, nem 1, nem 2 hely volt, ahol felesben kötelezően bejárnak, sőt, egy helyen minden nap. Az a hely nem is volt szimpatikus, végül az interjúre se mentem el - ebből és még pár jelből azt éreztem, hogy nagyon rugalmatlanul, szigorúan állnak a munkavállalókhoz.
Tömegközlekedőként a dugó nem érdekel, viszont nem várom az ismét zsúfolt villamosokat, metrókat, buszokat, utcákat, irodaházat. :( Se a mindennapos korán kelést, 6-6,5 óra alvást, készülődés közben fogkefével a kezemben visszaalvást.
Most azért van dugó, ha van (tömegközlekedőként lövésem sincs róla), mert aki bejár (kell, olyan munkahelyen dolgozik, szeretne), az sokszor igyekszik az autót választani a járvány miatt, a járvány után pedig azért lesz dugó, mert sokan fognak bejárni.
Én is irodában dolgozom, de egy napot nem lehettünk homeoffice-ban. Gyakorlatilag semmi nem változott.
A maszk is tavaly novembertől kötelező, meg a testhőmérés.
Még ami plusz, hogy aki betegen jön dolgozni, ki van rúgva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!