IR-esek! Munkahelyen a "sokszor keveset" elvet hogyan valósítjátok meg?
Eddig három munkahelyen dolgoztam. A rendszer mindenhol hasonló volt. Akik bementek fél órával a munkaidő kezdete előtt, azok ott reggeliztek, akik nem, azok otthon. Utána délig senki semmit. Tehát a következő evés már az ebéd. Nálatok hogy megy ez? Meg tudtok oldani egy tízórait,vagy nem?
Másik dolog, hogy mit reggeliztek, ha délig ki kell bírni, de kerülnétek a kenyeret? Próbáltam salátát, zabkását, almát, de ezekkel nem bírom ki délig. Tojással is csak akkor ha túllépem az ajánlott mennyiséget.
Inzulin rezisztencia. Úgy is szokták csúfolni, hogy a cukorbetegség előszobája.
A lényeg, hogy a vércukor szintet ne hagyjuk elszállni, ingadozni. Ezért kell sokszor keveset együnk, hogy viszonylag stabilan tartsuk és az sem mindegy, mit eszünk. A magyar konyha (amit amúgy imádok :( ) ebben nincs segítségünkre.
Az is adhat tanácsot, aki profin diétázik munka mellett, nem kell feltétlenül IR-esnek vagy cukorbetegnek lennie.
Nálam a legnagyobb baj, hogy hétvégén vagy szabadságon minden tökéletesen megy, de ha munka van, akkor nem tudom tartani az ideális étrendet. Sem összetevőkben, sem mennyiségben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!