Volt olyan már veletek, hogy úgy mentetek be dolgozni, hogy előtte semmit vagy csak nagyon keveset aludtatok?
Igen,elég sokszor volt ilyen.
Nem akartam aludni,későn kezdtem el egy filmet nézni és azt be szerettem volna fejezni,nem voltam elég fáradt, bele kezdtem egy dologba ami eléggé el húzódott,elmerültem a jövő tervezésébe így csak feküdtem és járta az agyam,szomszédnak sírt a babája elég sokszor így nem tudtam tőle aludni,izgatott voltam valami miatt.
Rengetegszer, az egész délelőttös műszakom így telt. Éjszakai bagoly vagyok, ezért a délutános műszak ideális volt, nem kellett korán kelni, munka után este végeztem el a dolgaimat, és magamra is maradt energiám.
Délelőttösben hajnali 3:50-kor kellett keljek, ami kb a lefekvési időm volt ellenkezőleg. Tehát kb. a hét első felét virrasztottam, csütörtök és pénteken sikerült csak pár órát aludjak a kimerültség miatt.
Amikor normális munkahelyem volt, átlagos kezdéssel, akkor is előfordult, de a lakótársam miatt. Sokszor felébredtem rá, meg a papagájaira kb hajnali 4 felé. Ja meg amikor vmi több napos vallási ünnep (?) volt, és gyakorolta a vallását, tehát egész este/hajnalban egyházi miséket hallgatott/nézet (az időeltolódás miatt esett ilyen későre). Az az időszak nem volt kellemes, de az a munkahelyem elég laza volt, és emberséges, tehát nem ment annyira a munkám rovására a fáradtság.
Majdnem minden nap, nagyon nehezen alszom el korán, tehát éjjel 2-3 előtt. 6-kor meg kelnem kell munkába.
Zombi módra viseltem, extrémebb esetekben a gyomromra is rámegy és émelygést, hasmenést okoz a fáradtság. Ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!