Volt olyan már veletek, hogy úgy mentetek be dolgozni, hogy előtte semmit vagy csak nagyon keveset aludtatok?
Figyelt kérdés
Előfordult már ilyen veletek? Mi volt az oka és hogy viseltétek a munkanapot?2019. nov. 12. 09:54
11/12 Estádio de Felchút válasza:
Persze; reggel 6-ig ittunk, utána haza, tusolás, fogmosás, és lendületből mentünk dógozni.
12/12 anonim válasza:
Igen. Rengetegszer nem tudtam átállni egyik-hétről a másikra (3 műszak), ezért volt, hogy csak 2-3 órát aludtam, amúgy csak forgolódtam.
Egyszer volt, hogy túlóráznom kellett mennem reggel 6ra szombaton.
Péntek délután haversráccal "ó, igyunk meg valamit". Hajnal kettőig iszogattunk. Reggel ő is jött dolgozni, hát imádkoztunk, hogy ne vigyenek szondát fújni. :-)
Másik emlékezetes alkalomkor éjszakás voltam. Fősulira jártam levelezőn, és egy vizsgát csak arra a hétre tudtam felvenni. Reggel kijöttem melóból, majdnem 4 órát zötykölődtem a vizsgára, majd vissza. Estére értem haza. Próbáltam a buszon aludni, de nem igazán ment. Hosszú éjszaka volt. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!