Hánytól hányig járnátok be dolgozni ha lenne választási lehetőségetek és miért?
A.Reggel 8-tól délután 4-ig.
B.Reggel 9-től délután 5-ig.
Ti melyiket választanátok ha nem lenne olyan messze a munka max 1 vagy óra de kevesebb átszállással és a munka se olyan megterhelő ja és persze 1 műszakos?
Érdekes amúgy sok ember véleménye.:)
Sokan nem szeretnek reggel kelni és indulni de viszont mások meg inkább a délutánt használnák ki.
Pont ebben reménykedtem, hogy sok eltérő válasz fog érkezni.:)
Én személy szerint azt szeretem ha délután sok időm marad még magamra és ennek függvényében szívesen feláldozom a reggelemet, bár ennél nem annyira megterhelően korán kéme kelnem azért, hogy délután munka után nyugodtan tudjak pihenni és legyen időm még egyéb tevékenységekre.
Viszont értékelem azoknak a döntését is akik inkább később kezdenének mintsem korán kelnének.:)
Köszönöm a válaszokat.
Segítettetek a döntésben.
Még nem voltam ilyen cégnél ahol engedik, hogy választhassak ezért lepett meg az időbeosztás is mert ez olyan amiről régóta álmodozok, hogy ne nagyon hajnalban kelljem kezdeni és még előtte az utazás.:)
Én az A opciót választom.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!