Melyiket választanád, ha lenne választási lehetőséged?
Figyelt kérdés
bejárnál mindennap a munkahelyedre, vagy inkább otthonról dolgoznál? és miért?2017. febr. 8. 07:56
2/8 s55 válasza:
Otthonról dolgoznék, ezzel megspórolva a napi utazással járó időköltséget. További előny, hogy otthon te magad osztod be az idődet, ha akarsz, délig aludhatsz és este végezheted a munkát, míg ezt nagyon kevés munkahelyen teheted meg. Persze ha valamilyen ügyben személyes jelenlét szükséges, bemennék a munkahelyre
3/8 anonim válasza:
Minden nap otthonrol dolgozni nem tul jo, nekem heti 1-2 nap az idealis. Ugy is csinalom :)
4/8 anonim válasza:
Otthonról. Utálok bejárni, korán kelni, emberek közé menni.
7/8 anonim válasza:
Én otthon nem szívesen dolgoznék, mert betegszállító vagyok és nem szívesen vinném őket haza ;)
8/8 anonim válasza:
"Otthon dolgoznák:)"
Ja, ja.
Csak aki ezt írja, az vegye figyelembe azt is, hogy ott TÉNYLEG dolgozni kell!
Akinek alapból problémái vannak a munkával, és csak úgy tud hatékonyan dolgozni, ha egy mumus állandóan figyeli és hajtja - annak nem való az otthoni munka!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!