Mikor jött el az a pont, amikor felmondtál? Illetve, mennyi ideig voltál munka nélkül? (Ha voltál)
Hát én még ennyi ideig mint most soha nem voltam munka nélkül (3év) kb az utolsót nem számolom,mert az rövid ideig volt.
Nekem az egészségem szólt bele kicsit a dolgokba, amiért el kellett hagynom a munkahelyemet, amúgy 4 évet dolgoztam legtöbbet eddig folyamatban.
A szüleimmel élek, vagyis ha jobban tetszik ők tartanak el sajnos.
29f
4 ember munkáját végeztük 2-3-an, és szerveztek nekünk egy hatékonysági tréninget, mert nem igaz, hogy nem vagyunk képesek rá, csak biztos rosszul csináljuk.
Ekkor álltam neki munkákat nézegetni, és hamar találtam is egy szimpatikusat, fel is vettek, a felmondási idő után mentem azonnal az új helyre.
Éreztem hogy ha maradok akkor teljesen ki fogok égni (vásárlók hülyeségei, munkahelyi politika, stb.). Szerencsére már volt másik munkahelyem is.
Én azt mondom hogy ha nincs más a láthatáron akkor nagyon kockázatos dolog csak úgy a vakvilágba felmondani, főleg most. Keress új munkát teljes erővel, de senkinek(!) ne szólj a tervedről a mostani helyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!