Elegem lett felmondtam, mégis valahogy nem találom magam azóta, te voltál már így?
Két éve voltam a volt munkahelyemen, ács állványozással, tetőfedéssel és bádogozással foglalkoztunk.
Nem volt bajom vele, szerettem csinálni. Jó volt a hangulat. Bár az utóbbi időben én voltam mindig a ludas, egyszer volt egy vitánk a főnökkel utána csak flegmáztak rám... bármennyit is dolgoztam . És a másik új gyerek csontig benyalt és ellenem uszított mindenkit.
Besokaltam és majdnem megvertem és inkább felmondtam... persze én voltam a hibás a hálátlan.
Fura ezt mondani de hiányoznak, mint egy börtönviseltnek akit kiengednek és nem találja a helyét.
4-5 év folyamatos munka és már muszály voltam meginni valamit, mert már az otthoni munka se kötött le.
Köszi nincs ilyen végzettségem, segédmunkás voltam de belejöttem és a végén én csináltam.
Nekem technikusi végzettségem van... Egyébként ma is beadtam majdnem mindenhova a jelentkezésem...
sose kötődtem munkatársakhoz mélyebben.
ha több a lóvé,jobbak a körülmények lépek és kész.
minden mást leszarok.
persze az 1ső hónap fura máshol,de mivel tudom hogy fura ezért ez is természetes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!