Egy főnök megtilthatja hogy elmondjam a kollegáimnak hogy felmondtam? Miért ne mondhatnám el akinek akarom?
Úgyis kiderül és eleve nem értem mit akar azzal elérni hogy megtiltotta. Mindenesetre rég elkésett mert vannak akiknek elmondtam, és ők meg továbbadták így mára kb a legutolsó takarítónő is tudja.
A főnök meg ha leereszkedne a „pórnép“ közé tudna erről de az elefántcsont toronyból azt hiszi van még bármi értelme a tiltásnak miközben a portás is tudja már.
Tényleg, egy újabb főnökös kérdés, megse tudom számolni hányadik :D
Csak azt nem értem, hogy ebben mi a jó?
szokásos trollkérdés.
De a való életben (nem a roggyant elmédben), talán azért kérhetné, hogy ne induljon el a spekuláció, susmogás stb. Ne bomlassza még jobban a csapatot a helyzet.
"talán azért kérhetné, hogy ne induljon el a spekuláció, "
??? és meddig lehet titkolni? 30 nap a felmondási idő oké addig titkolja na de a 30+1-edik napon úgyis kiderül.
Akkor meg minek az egész.
"Mert a 30+1 napon te már nem leszel ott, hogy szítsd a tüzet."
Nem , helyette már az első nap elmondtam pár embernek és másnapra az egész cég tudta. Ezért is nem értem a tiltást. Most már eső után köpönyeg.
Tehát megkértek valamire, és te azonnal, már csak azért is az ellentettjét csináltad.
Valószínűleg nem kár érted
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!