Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mennyi idő alatt sajátítottad...

Mennyi idő alatt sajátítottad el a szakmádat?

Figyelt kérdés

Mennyi volt ebből a tanulásra fordított idő és hány év munka után mondod azt, hogy most már tényleg értek a szakmámhoz és nem csak úgy teszek, mintha értenék.

Mi ez a szakma?

Azért is érdekel, mert kíváncsi vagyok, van-e értelme 40 fölött szakmát váltani.

2021. febr. 15. 00:46
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
95%

Van értelme 40 felett szakmát váltani.

A legtöbb tapasztalat, amit addig szerez egy ember már sokat segít egy új szakma tanulásához.

2021. febr. 15. 01:21
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Én szakács vagyok, 8 év kellett, mire azt mondtam, hogy na, most már tudok mindent.
2021. febr. 15. 01:22
 3/15 anonim ***** válasza:
Tehát 8 év volt, hogy profi legyél. De már előtte is tudtál szakácsként dolgozni?
2021. febr. 15. 01:29
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

#3 igen.

De nem mindegy, hogy valami falusi kocsmába dolgozol, ahol max fagyasztott dolgokat sütsz ki, vagy egy étterembe kezdesz kisegítőként. Èn ezeket már tudom, mert szinte s semmiből kezdtem.

2021. febr. 15. 01:31
 5/15 anonim ***** válasza:
Tetoválónak olyan 8 év, mire kiforr valaki, de 2 után már dolgozik az ember, csinál kb majdnem mindent.
2021. febr. 15. 02:22
 6/15 A kérdező kommentje:
Mondjuk ha azt veszem, hogy valószínű nekem már 70-80 év lesz a nyugdíjkorhatár, még tacskó vagyok 42 évesen. Nyugodtan válhatok még profivá más területen is, ha jobban belegondolok.:) Persze, ha meg tudom oldani munka és család mellett a tanulást.
2021. febr. 15. 02:26
 7/15 A kérdező kommentje:
Viszont tudom, mi a baj. Elértem a szakmámban már egy olyan szintet, amikor bejártam a ranglétrát és nem tudnék visszamenni csicskába, akkor se, ha az új területen én lennék legalul.
2021. febr. 15. 02:28
 8/15 anonim ***** válasza:

Ezt azért vizsgáld meg:

[link]

2021. febr. 15. 02:50
 9/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm:) Hát igen...lehet, hogy meg kéne tanulnom angolul is. Valahogy minden más nyelvvel jobban boldogultam, mint az angol. De persze értem, azért az oldalfordítót már profin használom.
2021. febr. 15. 02:56
 10/15 anonim ***** válasza:

Nem kell hozzá angolul tudni. Az van az ábrán, hogy melyik céget, hány éves korában alapította, kezdte el egy illető.

KFC azt hiszem nincs is rajta, amit 70-valahány évesen kezdett a csóka.

2021. febr. 15. 03:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!