Hogyan oldjátok meg a kávézást a munkahelyen?
Nálunk tilos kávézni vagy bármi egyéb tevékenységgel megszakítani a munkát. Benne is van a szabályzatban, kávézni otthon kell. Akinek nem tetszik az pedig haza slattyoghat.
De nálunk halad is a munka. Így kéne mindenhol csinálni.
1-es igen így kellene csak egy év után ezt nehéz módosítani aki ezt felhozza majd ferde szemekkel néznek rá. A főnök érdektelen,ráhagyja a dolgokat neki kellett volna már az elején szabályokat bevezetni mindenben.
2-es talán az lenne a leghelyesebb...egy-két kávé munkaközben szetintem nem gond még tart a folyamat elkortyolgatni.De itt sajnos mennek más dolgok is,ami a mubka kárára van és ebben a főnöknő az egyik főkolompos.
7-es a váltás más dolgok miatt fordult meg a fejemben ez kávé dolog most érthetetlen bár a részmunkaidősök azelőtt se tették oda annyira magukat a kolléganő még igen a kolléga nem igazán. A munkát szeretem ha nem lesz muszáj nem váltanék. Egy év után furcsa lenne másként csinálni de lehet majd az lesz mindenki veszi magának.
8-as nem azt mondtam,hogy a főnök kell,hogy ezt megoldja, de mint írtam is ő is veszi a kávét mivel velünk dolgozik.
#9: Az ilyen emberektől őrülök meg. Szar, de tavaly is így volt, akkor is szar volt, ezért inkább nem csinálunk semmit, csak sírunk, hogy szar. (Mondjuk nekem az a szakmám, hogy ha valami szar abból jót csináljak, lehet azért irritál túlságosan ez a hozzáállás). Ha a főnök is ugyanazt a kávét issza, akkor össze kell rántani a csapatot egy műszakváltáskor és előadni, hogy így nem jó. Fent javasoltak jó pár megoldást a közös kávé finanszírozására, nem írnám le újra. Elő kell adni ezeket és eldönteni közösen melyik működőképes. Arra számíts, hogy mivel te kezdeményezed, neked kell belerakni majd a kis pluszt (legalábbis ezt fogják elvárni). Nem anyagilag, hanem, mondjuk,hjó elején mindenki neked adja a kávépénzt és te mész ki a közös pénzzel kávéért, vagy ilyesmi.
#7,8
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!