Szerintetek pofátlanság munkahelyen a kollégáktól fájdalomcsillapítót kérni?
2-éve történt,fájt a kollégának a foga jött hogy van-e fájdalom csillapítóm a fogára mondtam nekem nincs.
Velem dolgozó,hallotta adott neki egy szemet,10-perc múlva hívni kellet a mentőt mert elkezdet fulladozni.
Másnap tudtuk meg,allergiás volt a az egyik összetevőre amit a kollégának a fogára irt fel az orvosa.
Velem nem egy srac jatszotta ezt el valahogy hogy ismerkedéskor szex utan jönnek ezzel hogy fogfájásra kell fajdalomcsillapito.
Azota se ertem ezzel mit akarhattak. Mindenkinek a foga fáj szex után??
Ha vki tudj hogy ez mibez trükközés szivesen venném
Én nem tudom, de érdekes az életviteled...
Amúgy nem olyan gyakori, mondjuk pár havonta fordul elő egy körlevél formájában. Nem tudom, ezen kívül szokott-e kérni. Nem azzal van a gondom, hogy kér, hanem hogy nem ajánl fel cserébe semmit.
Az en èletvitelem?
Mikre asszociàltál? Azok a Te gondolataid ok
Vagy úgy. Ezt csak ugy értettem hogy nem több éves kapcsolat ahol már tudnàm azt hogy mikor mit miért mond a masik hanem még az elején az egésznek amikor még nem talàljàtok ki egymás gondolatait félszavakbol. Nem érted mèg teljesen mik motivàlják.
Ezt probáltam csak azzal jelezni hogy még joformàn ismerkedési a fázis.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!