Nagyon nehezen bírja a szervezetem az éjszakai műszakot, mit csináljak?
Sose dolgoztam 3 műszakban egészen 2 hónappal ezelőttig.
Mindig bajom volt a korábbi munkahelyemmel, hogy korán kell kelni cserébe 10 órát ledolgoztam és mehettem haza.
Az a munka a testemet leszívta Fizikailag és szellemileg is. Már tönkre voltam benne idegileg. Kint voltunk a hidegben és az esőben.
————-
A mostani csak játék ahhoz képest 8 óra és go haza ebből 6 óra meló többi
kis pihi.
Éjszaka általában alszunk is, a gyár eldugott részein, persze váltásban meló után.
A gyomrom fáj az élmém nem fáradt de a Testem nem és ennek eredménye, hogy nem tudok elaludni.
Szia, szerintem hagyd ott ezt a melót, amint megteheted.
Az egészséged a legfontosabb, ezt nem lehet megkérdőjelezni. Biztosan találsz normálisabb munkarendű melót.
Nekem volt egyszer kétműszakos melóm egy szállodában, ott a reggeli az hajnali kezdést jelentett (fél 5-kor keltem), a délutáni meg éjszakai végzést (10-re értem haza) - teljesen tönkretett pár hét alatt, főleg a rövid váltások. Szorongtam, összevissza ettem, pánikrohamaim lettek. Inkább leléptem, jól tettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!