Át van állva a szervezetem, nem tudom kipihenni magam. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Ilyenkor nyáron valahogy mindig elcsúszok alvást illetően, mivel nem dolgozok, iskola sincs, így nem kell korán kelnem. Nem is lenne ez akkora probléma, de már addig fajult a helyzet, hogy hajnali 4-5 fele leszek álmos és délután 2-ig alszom, aztán egész nap dülöngélek a kimerültségtől.
Mit kéne tennem? Arra gondoltam kihagyok egy alvást, és akkor talán el tudok aludni este hamarabb is, annyira fáradt leszek.
Próbáltam magam rászoktatni a korán kelésre, ébresztőt is állítottam, de reggelente mindig csak félkómásan kikapcsolom és alszok tovább, mikor pedig felébredek, már nem is emlékszem rá, hogy szólt volna.
2019. aug. 5. 04:59
1/4 anonim válasza:
Nem vészes a helyzet, bőven van még időd szeptemberig, vissza fogod tudni szoktatni magad. A bioritmus megborul, ha tartósan sokáig vagyunk ébren, az éjszakás műszakban dolgozók folyamatosan együtt élnek ezzel. Amit írtál, az jónak tűnik, "Arra gondoltam kihagyok egy alvást, és akkor talán el tudok aludni este hamarabb is, annyira fáradt leszek", de még így sem biztos, hogy egynapos projekt lesz, lehet hogy 4-5 napig is eltarthat, mire helyreáll az alvási ciklusod.
2/4 anonim válasza:
Menj el nyári munkára, és akkor rá leszel kényszerítve.
3/4 anonim válasza:
Sport, munka vagy bármi, ami ismét rendszert visz a napokba, hasznos lehet.
4/4 A kérdező kommentje:
Egészségügyi okok miatt sajnos a sportot el kellett hagynom egy időre, valamint a munkát sem tudnék most vállalni. Ezért is elég nehézkes a helyzet. A mai alvást kihagytam, remélem sikerül visszaszoknom a rendes kerékvágásba.
2019. aug. 5. 11:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!