Mivel tudnám kipihenni a stressz okozta kimerültséget?
Ezen az oldaon mindenkit eltartanak? :)
Szeretem a munkámat egyrészt, másrészt abból élek! A híd alatt kétlem, hogy nyugisabb lenne.
Drogokat ajánlgatni?! Taps!
Nem mellesleg 2 szer kaptam ópiumot műtét utan, 1 percen belül elájultam. A tramadoltól meg iszonyat hasmenésem lett és összehánytam magam. Ezt fakultatív programnak valahogy nem választanám sem pihentetőnek! Nem mefbetegíteni szeretnem magam, hanem kipihenni! Erdőhöz már nincs erőm sajnos.
Nekem a pszichiáterem azt mondta, hogy vegyek ki 2 hét szabadságot és pihenjek! Ne csináljak semmit, csak pihenjek, fent is maradhatok (állítólag az éjszakai aktivitás ellazítja az idegrendszert).
Azt mondta, ha ezután sem jobb, felír egy laza nyugtatót, de tényleg, ha teheted, próbáld ki!
Hagyjuk ezt a drogokról való társalgást. Elég sok ember életét néztem végig akik megmagyarazták miért drogoznak és csak óvatosan és ők nem lesznek függők nekik nem lesz bajuk. Stb stb. Mind az elvonón kötött ki és kínkeservesen próbálnak megszanadulni tőle. Kivéve egyet. Ő már a temetőben pihen. Úgy hogy bocsi de ezt a hülyeséget nem szeretném tovabb hallgatnim te dolgod mit csinalsz, legalabb ne reklámozd mert káros és illegális.
Sajnos októberig nem mehetek max 1-1 nap szabira. De nem a munka fáraszt. Az a hobbim. Hanem mindrn más azon kívül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!