Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ez mennyire lenne bunkó dolog...

Ez mennyire lenne bunkó dolog vagy elfogadható?

Figyelt kérdés
Szóval van talán egy fix állásom aminél el van intézve a felvételi kérelem, meg az orvosi időpont is amit az a nő intézett nekem amikor voltam nála interjún. Akkor tök normális volt de bármikor válaszoltam neki smsben vagy hívásban olyan lekezelő volt pedig szerettem volna, meg útvonala is kedvező de hölgy stílusától már rendesen félek. Pedig tudom, hogy ennek nem kéne tényezőnek lennie. Viszont holnap lesz egy interjúm és akikkel beszéltem ők tényleg kedvesek voltak és normálisan beszéltek velem. ÉS ez olyan munka amit jobban csinálnák mint az előzőt de biztosan csak holnap tudhatom. A fix munkára még egy hetet várnom kell mert akkor kaptam dátumot. De van ezen kívül még egy munka ami vár rám. A lekezelő stílus miatt teljesen kiábrándultam ebből a munkából. Csak egy kis gond van, hogy nem találom amit felírtam papírra hogy holnap mikor mehetek interjúra de a számok meg vannak csak nem tudom melyik az mert ma hívtak 4-en. Itthon is azt akarják, hogy oda menjek ahol már fix de ha a holnapi sikerül és az is fix lesz akkor mi tévő legyek? Úgy nagyjából meg van az idő de biztosra szeretnék menni. Szerintetek ez bunkó dolog lenne ha végül máshova mennék dolgozni pedig itt sok mindent elintézett a nő? Fizetésben a holnapi lenne több talán kicsivel. Ti mit tennétek ha ilyen helyzetben lennétek?

2021. febr. 11. 21:27
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Ha mentél orvosira,az kicsit gáz,mivel tavaly 7000ft- ba került a cégeknek.Ettől függetlenül természetesen visszamondhatod a munkát.

Ha nem,nem gáz,egyszerűen ha ők azok,mondd azt,hogy átgondoltad a lehetőséget,köszönöd,de mégsem élnél vele.Ez esetben nem kell rosszul érezned magad.

2021. febr. 12. 06:20
 12/21 anonim ***** válasza:
Eleve nem mennék olyan helyre dolgozni, ahol lekezelõek velem. Ha a nyomorult HR-es ilyen, képzelheted milyen a többi kolléga, meg a vezetõség. El mennék interjúzni máshová. Dolgozni kell, de nem mindegy milyen körülmények közt. Szerintem. 29/f
2021. febr. 12. 06:54
 13/21 anonim ***** válasza:

Egy HR-essel beszéltél. Nyilván nem vele kell majd együtt dolgoznod, tök mindegy milyen a stílusa, mert a második naptól kezdve nem nagyon lesz vele dolgod.

Viszont ha már orvosira is elküldtek, akkor milyen egy hetet kell még várnod? Aláírtál már bármit is abban a nagyon tutiban?

Ha a másik helyen a munka is jobb, akkor meg úgyis oda kell menni, mindegy ki mennyire bunkó vagy kedves a HR-esek közül

2021. febr. 12. 07:37
 14/21 A kérdező kommentje:
11.nem mentem még az soká van amúgy Is :D...
2021. febr. 12. 12:59
 15/21 A kérdező kommentje:

13.nem írtam alá semmit az ég világon szerencsére :)

másik munkahely ezerszer jobb, ismerem a helyet, ismerem a feladatokat szóval az jobb mint ez

2021. febr. 12. 13:01
 16/21 A kérdező kommentje:

na úgy néz ki írtam neki és most is lekezelő volt de sejtettem.

kis kellemetlenséget okoztam neki de legalább időben írtam neki.

meg hogy ninsc nála több esélyem ha nem jönne össze de amúgy se mennék visza főleg ezek után..és ha sikerülne amúgy is a munka.

most kicsit bűntudatom van de szóltam végülis időben, igaz neki le kell mondania a dolgokat de csak nem én vagyok az első ilyen..:(

2021. febr. 12. 20:01
 17/21 A kérdező kommentje:

remélem nem jár el utánam vagy valami..

mert tényleg nem akartam oda menni amúgy sem.

2021. febr. 12. 20:02
 18/21 anonim ***** válasza:

Akkor minek raboltad az idejét?

Gondolom, ha nem vettek volna fel és nem is értesítettek volna, akkor kiírtad volna, milyen szemetek

2021. febr. 12. 20:11
 19/21 A kérdező kommentje:

18.akkor még nem kaptam más állást.

ez közben jött, nem akartam akkor lemondani mert féltme nem kapok más állást. nem vagyok ilyen.

2021. febr. 12. 20:17
 20/21 anonim ***** válasza:
Nem te voltál az elsõ, nyugi. Engedd el.
2021. febr. 13. 02:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!