Mit mondjak a főnöknek ha állandoan lógok es szabikat kérek egy srác miatt, ha nem érti mi van velem mi történt velem miert hiányzom ennyit?
Egyszeruen képtelen vagyok dolgozni vagy nelkule lenni most még.
Annyira erősek az ösztönök is meg aztán a depresszio nelkule hogy nem megy a koncentrálás.
Friss kapcsolat, gondolom ez le fog csengeni. A srác szerint még sokkban lehetek.
A főnököm elenged ugyan de kérdezget hogy mi van velem mostanában.
Most azt ugye nem mondhatom hogy egy sràc..
Évek ota dolgozom neki mindig rendes munkaerő voltam/vagyok.
Csak ujabban ugy erzem magam mint aki drogozik.komolyan.
Ah atviszem a laptopot.
Ha kérdezi a főnök meg majd egyszer ha még mindig nem lennék jozan normalis akkor elmondom az őszintét.
De bizom magamban hogy helyre áll minden
De te abból indulsz ki, hogy a főnöknek el kell fogadnia, hogy most úgy döntöttél, hogy meghülyültél, és aláveted magadat egy random kan minden heppjének.
Normális munkahelyen a főnök lesz.ja, hogy te most éppen milyen szerelmi diliben vagy, nem is ez a dolga. Az a dolga, hogy kiadja a munkádat és kifizessen, neked meg az, b...ki, hogy dolgozz a szerződésben foglaltak szerint. Aláírtad anno, gondolom... Fel kellene nőni, cica.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!