Állandóan kötözködik velem egy srác, valószínűleg verekednem kell majd vele a közeljövőben mit tegyek? (többi lent)
Az, utolsó, akkor pl aki művésznek készül, az is iratkozzon be pl kungfuzni elméleted szerint...?
Szép is lenne a világ.
Az ilyen egyszerű véglények, akik szerint az erősebb kutya b..ik címszó alatt üzemelnek, általában berezelnek, ha megmutatod kérdező, nem hagyod magad, és visszavágsz keményen.
Mivel arra épít a gyáva féregje(miért nem tőle erősebbel kezd?) hogy nem mersz visszavágni, ezért eléggé meglepődik, ha hirtelen átesel a túloldalra.
Ne sajnáld, adj neki, ha kell, használj eszközt is(vascső, stb...) magadban is rendberakod a dolgokat.
Ha verekedésre kerül a sor, ne te kezd! Akkor se, ha provokál, semmiképp se te üss először. A vascsövet és társait pedig felejtsd el! Csak akkor folyamodj ilyenekheh, ha valaki valamilyen eszközzel támadna rád.
Megpróbálhatod levegőnek nézni, az sokszor bejön. Meg az is, ha erélyesen rászólsz, hogy foglalkozzon a saját dolgával, vagy leoltod valamive.
Nálunk is volt egy ilyen srác, aki mindenkitől nagyobbnak érezte magát, és mindenkit buzerált. Jött hozzánk egy új srác, kicsit elvont volt, de nagyon jól összehaverkodtunk. A buzerálós meg persze, hogy rászállt. A haverom meg nagyon nyugodt, türelmes típus, ő is inkább levegőnek nézte, mint foglalkozzon vele. Ülrltünk az asztalnál, játszottunk valamit, a buzerálós meg jött és cseszegette, meg cseszegette. Végül az én agyamat húzta fel annyira, hogy felálltam és hírtelen behúztam neki egy jó nagyon. Többet nem cseszegette a haveromat se, meg engem se.
Ja, és lány vagyok :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!