Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mit mondjak a főnöknek ha...

Mit mondjak a főnöknek ha állandoan lógok es szabikat kérek egy srác miatt, ha nem érti mi van velem mi történt velem miert hiányzom ennyit?

Figyelt kérdés

Egyszeruen képtelen vagyok dolgozni vagy nelkule lenni most még.

Annyira erősek az ösztönök is meg aztán a depresszio nelkule hogy nem megy a koncentrálás.

Friss kapcsolat, gondolom ez le fog csengeni. A srác szerint még sokkban lehetek.

A főnököm elenged ugyan de kérdezget hogy mi van velem mostanában.

Most azt ugye nem mondhatom hogy egy sràc..

Évek ota dolgozom neki mindig rendes munkaerő voltam/vagyok.

Csak ujabban ugy erzem magam mint aki drogozik.komolyan.

#többszöri lógások szabik újabban jo indok
2021. febr. 11. 10:10
1 2 3 4
 21/37 Sunshinedoll ***** válasza:
100%
Számomra abszolút érthetetlen, hogy amúgy értelmes felnőtt nők képesek idiótának lenni egy pasi miatt. Lol mirefel? De most komolyan? Mit tud ez az ember, ami ennyire jó, mert én még ilyen pasit nem fogtam ki sose :D
2021. febr. 11. 10:48
 22/37 anonim ***** válasza:
89%

Amúgy kétlem hogy komoly kapcsolat lesz.

Ha tényleg sikeres gyerektelen férfi nem olyan nőt választ akinek már van gyereke.

2021. febr. 11. 10:48
 23/37 anonim ***** válasza:
90%
Attól, hogy régen tettél le az asztalra, ha most használhatatlan vagy a munkahelyeden, repülni fogsz. 1000 ember a kezét összetenné covid alatt egy melóért, te meg lógsz azért, mert a p...d viszket. Sztem ekkora aggyal szaporodni sem kellett volna, messze nem vagy még értelmileg és lelkileg felnőtt.
2021. febr. 11. 10:51
 24/37 anonim ***** válasza:
84%
22 én is így látom. Gondolom simogatja az egót, hogy a csaj mikre képes miatta.
2021. febr. 11. 10:52
 25/37 A kérdező kommentje:

20# de lehet néha azert tortenik vmi hogy vmi jobb jöjjön az eletbe. Pl aztan lesz masik melom dupla ennyiért mint most..soha nem lehet tudni.

De persze értem amirol írtok!!

Nem régen tettem le az asztalra..mondhatnám ugy nem vagyok a legpotolhatatlanabb embere.

Vissza fogok jönni a racionalitásba.

Nem tervezen bemutatni meg csaladi fagyizasokat sem. Én nem vagyok ezen rajta. Vagyok eleget ill milliot a kicsivel.

2021. febr. 11. 10:57
 26/37 A kérdező kommentje:
Lehet simogatom az egoját. De az jo ha ferfinek érezheti magát es nem valami sugardaddynek meg ilyenek.
2021. febr. 11. 10:58
 27/37 A kérdező kommentje:
*nem vagyok a legpótolhatóbb embere
2021. febr. 11. 10:59
 28/37 anonim ***** válasza:
100%
26: de azért kutyába sem kellene lemenni és a saját megélhetésedet egy random pasika miatt veszélyeztetni. Ezzel a legrosszabbat a gyerekednek teszed.
2021. febr. 11. 11:02
 29/37 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem gáz ennyire lemenni pincsibe. Na de majd észheztérsz...
2021. febr. 11. 11:03
 30/37 A kérdező kommentje:

Ezért is jo lenne egy jo válasz a szabi okára. Most.

Aztán remelem menni fog a munka továbbra nála.

Elvégre ő is melozik a gépen.

2021. febr. 11. 11:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!