Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mit mondjak a főnöknek ha...

Mit mondjak a főnöknek ha állandoan lógok es szabikat kérek egy srác miatt, ha nem érti mi van velem mi történt velem miert hiányzom ennyit?

Figyelt kérdés

Egyszeruen képtelen vagyok dolgozni vagy nelkule lenni most még.

Annyira erősek az ösztönök is meg aztán a depresszio nelkule hogy nem megy a koncentrálás.

Friss kapcsolat, gondolom ez le fog csengeni. A srác szerint még sokkban lehetek.

A főnököm elenged ugyan de kérdezget hogy mi van velem mostanában.

Most azt ugye nem mondhatom hogy egy sràc..

Évek ota dolgozom neki mindig rendes munkaerő voltam/vagyok.

Csak ujabban ugy erzem magam mint aki drogozik.komolyan.

#többszöri lógások szabik újabban jo indok
2021. febr. 11. 10:10
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
100%
Majd ha kirugnak lesz időd pasizni.😊
2021. febr. 11. 10:25
 12/37 anonim ***** válasza:
100%

Normális keretek között teljesen mindegy hogy épp mit csinálsz, felőlem mákot is számolhat :)

Csak azért ésszel mert nem lehet mindíg szabit kérni. A munkádból élsz.

4-es voltam

2021. febr. 11. 10:25
 13/37 A kérdező kommentje:

Tudja igen. Es azt is, hogy nem épp "csaladi" partykra vágyom a kicsivel, akivel joformán en nonstop vagyok.

Köszi 4. Szerencsére nő a főnököm remélem megérti..

Nem akar kirugni, pont ezért is erdeklodik. Tettem azert már le az asztalra rendesen 11#

2021. febr. 11. 10:31
 14/37 anonim ***** válasza:
100%

Egyedulallo anyakent ez baromi felelotlen dolog a reszedrol. Es ha kirugnak, mit csinalsz? Jelenleg a virus miatt a te helyedre gyakorlatilag kb 5 perc alatt talalnak 100 masik embert, akik hajlandoak is normalisan dolgozni, tehat a fonok szerintem nem sokaig fog ezen gondolkozni, hiaba vagy ott mar evek ota. Baromi nehez most az allaskereses, es nem biztos, hogy a tozsdes pasikad el akar majd tartani titeket, hiszen alig ismeritek egymast.

Tudom, hogy nehez gyerek mellett randizni, de meg kene oldani anelkul, hogy kozben veszelyeztetned a gyerekedet es a megelhetesed.

2021. febr. 11. 10:33
 15/37 A kérdező kommentje:

14#

Én hiszek magamban..

Annyi mindenen keresztulmentem már, hogy en nem gondolom azt hogy ne lennék képes bármire, ha a kicsirol van szo és veszély lenne.

2021. febr. 11. 10:35
 16/37 A kérdező kommentje:
De persze azt nem akarom eloidezni. Epp most beszeljuk hogy vigyem át a gépet hozzá es dolgozzam nala. Es igy meg van oldva a ketto egyutt
2021. febr. 11. 10:36
 17/37 A kérdező kommentje:

Lehet a srácnàl is leszek home officban meg be is jàrok neha az irodába.

Kivancsi vagyok ez menni fog e..

2021. febr. 11. 10:37
 18/37 anonim ***** válasza:
100%
Szóval meló alatt valaki vigyáz a gyerekre, és te azért veszel szabit, hogy meló helyett randizgass, amíg az a valaki vigyáz a gyerekre? Vagy bölcsi, tökmindegy. Mi lesz, ha elfogy a szabi? Vagy történik valami ami miatt nagyon kéne, de nem lesz, mert év elején elrandiztad az összeset. Am furcsállom azt is, hogy a pasi ezt csak így hagyja.. Remélem nem csak duggogat, hogy aztán ha már nem lesz szabid, dobjon.
2021. febr. 11. 10:38
 19/37 A kérdező kommentje:

A kicsivel is tudok dolgozni. Bölcsis kora ota beviszem ha olyan van. Szinte az irodában nő fel. Nem tudok amugy sem 3 havi azabikon lenni pl nyari szunetben meg ilyenek.

Amugy meg van az eletnek olyan oldala is hogy ahol bezárul egy ajto nyilik egy masik.

Természetes hogy nem akarok felelotlen lenni. Nem vagyok jozan egyszeruen most.

A srác nyitott a home officra.

2021. febr. 11. 10:43
 20/37 anonim ***** válasza:
100%

Most valamiért egy sánta versenyló jutott eszembe. Az is tesz le az asztalra eleget, de ha már nem lehet vele versenyezni, akkor búcsút inthet a pályának - hiába futott le akárhány futamot, nem számít.

Ergo: Jó, hogy magabiztos vagy, de ne bízd el magad túlzottan. Senki sem garantálja, hogy emiatt nem fognak kirúgni.

2021. febr. 11. 10:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!