Vége lehet a betegen munkába járásnak és a körfertőzéseknek?
Amióta az eszemet tudom, mindig megkaptam szüleimtől, hogy 40 fokos lázzal is suliba kell menni. Influenzásan is be kell menni és tanulni kell, mert a munkahelyen nem nézik el az influenzát és a lázat. Ha betegség miatt nem mész be, kirúgnak. Ha táppénzre mész nagy szerencsésen kirúgás helyett, abból éhenhalsz.
Például az egész családom influenzás volt 1 hete 3-4 napig (én nem kaptam el szerencsére) és covid teszt nélkül mentek munkába/iskolába (én sem hittem a szememnek, mert anyám pl iskolatitkár, nem tesztelték soha ezidő alatt és influenzás betegen ott dolgozott, testvérem meg általános sulis, ő meg betegen bement és nem küldték haza, pedig mindketten szőrnyű rossz állapotban voltak).
Szóval mindig megkaptam tőlük meg másoktól, hogy menni kell és betegen dolgozni kell. Még ha a vonat is üt el. Abban reménykedem, hogy a járvány után egyre több embernek felnyílik a szeme és nem dolgoztatják halálra a beteg munkatársakat, esetleg hazaküldik gyógyulni. És esetleg iskolák, munkahelyek nem lesznek fertők, ahol egymásra ragasztják a ragájaikat. Vége lehet ennek vagy túl naiv vagyok?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!