Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Miért kecsegtetnek a munkáltat...

Miért kecsegtetnek a munkáltatók "versenyképes fizetéssel", ha utána meghallva az összeget lefordulsz a székről?

Figyelt kérdés
Állásinterjúról jövök, hirdetésben ott a versenyképes fizetés maszlag. Erre megkérdezik, hogy én mégis mennyit szeretnék kapni? Mondom írtátok, amit írtatok, nyilván van elképzelésetek, ti mondjátok meg. Erre bemondtak egy olyan összeget, amit kb. segédmunkásként megkapsz, és kb. az albérleti díjamat meg a kaját fedezi. Teszem hozzá tanult szakmám van, előző munkahelyemen 350 volt a nettóm + bónuszok.

2021. febr. 2. 19:04
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
78%

Elvesztettem az állásom a koronavírus miatt, jobb híján mindenhova beadtam a jelentkezésem, "jó lesz az átmenetileg" jeligével... behívtak egy betanított munkára, természetesen "tisztességes, versenyképes fizetéssel". Nettó 130 ezret ajánlottak. Akkor fordultam ki, ennyiért inkább otthon maradok :D

Minden sunyi, szarul fizető helyre odaírják ezt a szart, hátha elhiszed, hogy ez a versenyképes fizetés, csak te akarsz pofátlanul sokat kérni lol

2021. febr. 2. 20:25
 12/18 anonim ***** válasza:
93%

Nálunk mindneki 10%- fizut kap a covid óta.

Aki most megy szülni, annak 10% mínusz az összes gyes gyed gyet stb ből.

Ennyit a cégről.

2021. febr. 2. 20:59
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Azért írják ezt, mert ha az összeget írnák ki, a kutya sem jelentkezne. Hazudik az összes, valójában mind alamizsnáért akar dolgoztatni.
2021. febr. 2. 22:32
 14/18 A kérdező kommentje:

12: amúgy én sem jókevemből keresek új állást, hanem mert éppen most kezd elfogyni a meló, és nem hiszem, hogy ez javulni fog.

13: nem is azt akarom, hogy írják ki, de ha nyilván tudják, hogy fagyipénz, amit majd bemondanak, miért feltételezik, hogy elfogadják az emberek? Teljes időrablás és hülyének nézés.

2021. febr. 2. 23:24
 15/18 anonim ***** válasza:
88%

Covid miatti Korlátozások okozta visszaesés drágulást jelent a piacon és olcsósodást a munkaerő piacon. Magyarul a dolgozó szív.

Ellenben ha vége lesz a járványnak, vajon lesz-e fordított módosulás?

2021. febr. 3. 06:40
 16/18 anonim ***** válasza:

Amíg lesznek, akik olcsón dolgoznak, mindig a versenyképesség azt fogja jelenteni magyaroknál, hogy alacsony fizetés.

Nemzetközileg versenyképes fizetést kéne kérni :) Egyből szóba sem állnának veled, hiába van nemzetközi tudásod.

2021. febr. 3. 07:20
 17/18 anonim ***** válasza:
24%
Drága proli vagy
2021. febr. 4. 16:17
 18/18 A kérdező kommentje:
inkább gazdag proli, mint kiművelt, csóró elit
2021. febr. 4. 16:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!