Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Munkahelyen a férfi kolléga...

Batta80 kérdése:

Munkahelyen a férfi kolléga rácsap a nő fenekére. Mit teszel?

Figyelt kérdés
2021. febr. 2. 12:40
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
69%
Mi a franctól félsz? Állj ki magadért! Azért merte megtenni, mert nyuszi vagy. Ha továbbra is rettegsz, akkor szólj a főnökségnek.
2021. febr. 2. 12:54
 12/22 A kérdező kommentje:

Kiálltam magamért, de nem érti a hapsi. Szerintem azt gondolja, hogy egyszer úgyis "betör", ami óriási tévedés. Nyílt titok, kivel van/volt viszonya itt cégen belül.

Én azonnal szóltam neki, hogy ezt még egyszer megcsinálja, felpofozom, és többet ne forduljon elő. Azóta kerülöm, mert csak a képembe röhögött. Utána meg bejött az irodámba jópofizni, de nem vettem róla tudomást.

2021. febr. 2. 12:56
 13/22 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagy elég határozott szerintem.

Ha megint előfordul, akkor szólj a főnökségnek, hogy zaklat szexuálisan!

Nem kell kerülni, vedd fel a flegma/bunkó arcodat és nyugodtan küldd el a francba. Vagy csak 1x alázd meg mások előtt, utána ő fog kerülni téged.

2021. febr. 2. 12:59
 14/22 A kérdező kommentje:

Igazad van utolsó (13-as)

Csak kellett pár nap, és ez a kérdés, hogy tudatosuljon, ez bizony nem apróság, amit csinált.

Egyszerűen nem hittem el, hogy ezt tette. És ugye még ma is megy az "áldozathibáztatás", mint amit ő is mondott.

Meg bonyolítja a helyzetet, hogy ő is főnök, a nagyfőnök után a második ember.

2021. febr. 2. 13:04
 15/22 anonim ***** válasza:
59%
Hát ezt szívtad, ha főnök, semmit sem tehetsz. Tűrj vagy válts munkahelyet
2021. febr. 2. 13:05
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
Elsőre szólnék, másodikra jelenteném, ha főnök az ilető akkor felmondás, plusz megfelelő helyen jelentés.
2021. febr. 2. 13:10
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
Ha a munkahelyen nem kezdenek semmit a bejelentéseddel, akkor mondani kell, hogy a rendőrségre mész és akkor rántod magaddal a nagyfőnököt is, aki nem vett róla tudomást. Nyilván ezek után új munkahelyet kellene keresned, de mindent azért ne tűrj el!
2021. febr. 2. 13:33
 18/22 anonim ***** válasza:
93%
Van ennek párja? Mert tuti szólnék neki valami úton, hogy a csajok seggét fogdossa a munkahelyén. Ráadásul ez az áldozathibáztató hozzáállás. Tőlem tuti 2 pofont kapna, az egyiket azért, márt rácsapott, a másikat meg azért, mert az én "hibám". Ezután kajak paprika sprayvel járnék, és ha megint megcsinálja, akkor képen fújom, utána lehet vigyorogni, meg jópofizni.
2021. febr. 2. 13:54
 19/22 anonim ***** válasza:
17%

Jajj az ilyen dominans nyomulo hasik akkor kezdenek ignoralni,ha viszonzod a flortjeleit.

Ilyenkor mondjuk odamesz es jol letapizod. Utana kiborul es leszall rolad. Az ilyenek pont arra gerjednek,h visszshuzodo,szegyenlos vagy. N

2021. febr. 2. 15:40
 20/22 anonim ***** válasza:
100%
Vélhetően van főnöke ennek a baromnak is. Előtte kellene hat szem közt megkérned arra, hogy a kerti tűzcsapot csapkodja, ne a sejhajodat.
2021. febr. 2. 16:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!