Munkahelyen miért gondolnak alacsony önbizalmúnak?
Letelt a próbaidőm és adtak ilyen teljesítményértékelést vagy mit.
80%-ot írtak rá, meg azt hogy kollégák elmondása alapján szinte sosem kérdezek, ülök a probléma felett (???!!!!), bár elismerik, hogy mindent megoldok egyedül, és nekem még sosem jött vissza hibásan kiadott munka.
De a magabiztosságom hiánya miatt lehet hogy kicsit lassabban tanulok!!!
Kérdezem miből gondolják hogy nem vagyok magabiztos?
Hát mert sosem kérdezek, és biztos nem merek kérdezni!
Mondom épp hogy biztos vagyok magamban, ezért nem kérdezek!!! Állandóan kérdezni azt jelentené hogy megspórolom a gondolkodást!
És nem "ülök a probléma felett" hanem gondolkodok a megoldáson! Azért a kettő közt ég és föld a különbség!
Amúgy persze véglegesítettek, csak hogy lehet ilyen idióta megfogalmazást írni az értékelésben?
# 2
Nem értem miért ez az alap gondolkodása mindenkinek!
Éppen hogy az a félős aki állandóan mások megerősítésére vár, ezért kérdezget folyton!!!
Aki magabiztos az nem foglalkozik másokkal, nem kérdezősködik percenként hanem egyszerűen teszi a dolgát.
# 7
Egyébként mindegyik tiszta ideg ha bárki kérdez tőlük valamit. :D
# 9
Az a pár ritka alkalom ha mégis kérdezek, mondjuk 3 naponta 1x akkor látszik rajtuk, hogy legszívesebben dolgoznának, ne zavarjam már őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!