Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Munkahelyen miért gondolnak...

Munkahelyen miért gondolnak alacsony önbizalmúnak?

Figyelt kérdés

Letelt a próbaidőm és adtak ilyen teljesítményértékelést vagy mit.

80%-ot írtak rá, meg azt hogy kollégák elmondása alapján szinte sosem kérdezek, ülök a probléma felett (???!!!!), bár elismerik, hogy mindent megoldok egyedül, és nekem még sosem jött vissza hibásan kiadott munka.

De a magabiztosságom hiánya miatt lehet hogy kicsit lassabban tanulok!!!

Kérdezem miből gondolják hogy nem vagyok magabiztos?

Hát mert sosem kérdezek, és biztos nem merek kérdezni!

Mondom épp hogy biztos vagyok magamban, ezért nem kérdezek!!! Állandóan kérdezni azt jelentené hogy megspórolom a gondolkodást!

És nem "ülök a probléma felett" hanem gondolkodok a megoldáson! Azért a kettő közt ég és föld a különbség!

Amúgy persze véglegesítettek, csak hogy lehet ilyen idióta megfogalmazást írni az értékelésben?

2020. dec. 23. 15:01
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Az biztos, hogy ők sem egyformák. Fordulj ahhoz, aki nyitottabb. Tedd udvariasan. Ha két percen múlik, várd meg még befejezi, amit csinál. Ha sürgős, akkor mond, hogy "Ne haragudj, fontos kérdésem van."
2020. dec. 23. 19:42
 12/14 anonim ***** válasza:

Érdekes, arra nem reagáltál, hogy lassú vagy-e...

Minden bizonnyal igen és ennek ellenére elvárnád, hogy csodáljanak, mert te inkább a hasznos munkaidődből fél órát tökölsz azzal, hogy kitaláld a megoldást, ahelyett, hogy pár perc alatt megkérdeznéd. Mert te annnyira jó vagy.

2020. dec. 28. 23:32
 13/14 A kérdező kommentje:

# 12

Nem tudom hogy lassú vagyok e. Ilyenről nem adtak értékelést. A velem együtt felvett 20 évvel fiatalabb srác mondta hogy neki is 80% a teszt és ő szerintem elég gyors. Mondta hogy neki azt írták az értékelésben, hogy magatartási problémái vannak: sokat káromkodik.

Engem ne csodáljon senki, miért várnék el ilyet?

Mondjuk az tény hogy megköszönheti a cég belga tulajdonosa az összes ott dolgozó embernek hogy 70%-al olcsóbban dolgozunk neki.

2020. dec. 28. 23:41
 14/14 A kérdező kommentje:

# 12

Egyébként ismerem a magyaroknak ezt a munkahelyi sebességmániáját! :D

Kialakult bennük egy olyan illúzió, hogy aki nagyhangú, csapkodja az ajtót, gyors mozdulatokat tesz az gyors és hatékony.

Aki keveset beszél, nem ordít, nem stresszel, az lassú.

Egyébként látszik a magyar gazdaság teljesítőképességén és a GDP-n hogy mennyire sokat ér az általad dicsőített gyorsaság!

Folytassátok így, eddig is bejött! XD

2020. dec. 28. 23:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!