Munkahelyen a férfi kolléga rácsap a nő fenekére. Mit teszel?
Természetesen azonnal közlöm vele, hogy mik a paraméterek, mekkora távolságot kell betartania, és ha még egyszer előfordul, hogy
akár hozzám ér, fegyelmit indíttatok ellene.
Amúgy az ötletadónak: egy ugyanolyan, mintha egy kolléganőd elmegy melletted, és alád nyúlva jól megszorongatná a töködet.
Ha más nő fenekére csap rá, akkor baromira nem izgat, majd ő lerendezi, ha nem tetszik neki.
Ha az enyémre, akkor elmondom, hogy ha még egyszer előfordul letépem a kezét és a hátába szúrom. Aztán utána fegyelmit indíttatok.
Biztos, hogy szólnék, következőre fel is pofozom.
Múltkor egy érdekes dolog történt meg velem. Alkalmi ruhát kerestem és az egyik butikban egy időseb néni volt az eladó. Kedélyesen beszélgettünk, vásároltam is, közben dicsérte az alakom. Kifelé meg rácsapott a fenekemre. Igazából csak percekkel utána esett le, hogy mi is történt. Nem tudtam, hogy visszamenjek-e vagy sem, mert megbántani sem akartam. szerintem jóval fiatalabbnak is nézett a koromnál, meg emlékszem a mama volt ilyen pakolós. Bár ez nem mentség a tettére, de ha legközelebb ilyen van tuti nem hagyom szó nélkül.
Velem történt ez a minap, így visszaolvasva nem derül ki, amit sajnálok, na mindegy.
Különben szóvá tettem, hogy ilyet ne csináljon többet, egyébként megpofoztam volna, csak annyira meglepődtem, hogy lefagytam teljesen.
Azóta kerülöm, ki se megyek a konyhába, mert egyszerűen félek tőle, hogy bármikor újra megteszi.
Ugyanis engem "hibáztatott", mert túl szépnek találja a fenekem, a fekete farmernadrág túl feszes volt, és kívánta, hogy hozzáérjen.
Rá se bírok nézni a csávóra, és rettegek, nehogy egy munkába osszanak be egyszer, ugyanis egy másik terület főnöke, én meg csak egy ide-oda pakolható asszisztens vagyok.
Az a baj, a többi nő tűri ezt neki, és szerintem még sosem szólt neki senki, láttam is már, hogy fogdossa a nőket.
Én már egy évtizede itt dolgozok, a hapsi meg minimum 2 évtizede.
Bocsánat, hogy félreérhető lett, de olyan ideges leszek, ha ez eszembe jut. Már csak hideget hozok ebédre, hogy még melegíteni se kelljen kimenne a konyhába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!