Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Hogy kezelnétek a szitut,...

Hogy kezelnétek a szitut, hogy odavettek egy új embert nyilvánvalóan a helyetekre és kezdődött a feladatátadás?

Figyelt kérdés

Egyik napról a másikra nulla előjellel fel lett véve egy új ember, az enyémhez eléggé hasonló végzettséggel. Nem is tudott róla senki hogy a cég bármilyen állást hirdetne.

Azonnal bekerült hozzám az irodába azzal a kamu jelszóval hogy „tanuljon“.

Majd 1 hét múlva a feladatköröm egy része átadásra került neki, azzal a kamu jelszóval hogy „tehermentesítenek“ (naná majd el is hiszem)

Nem vagyok naiv, a köv. húzás az lesz hogy még több feladatkör kerül át hozzá, majd velem közlik, hogy szükségtelen vagyok és kirúgnak. Nem most jöttem a falvédőről.

Hogy kezelnétek ezt az egész szitut?

Ja és az új ember a főnöknek valami rokona, így a vele való verbális összeakaszkodásnak nem lenne értelme, max annyi hogy még hamarabb rúgnak ki.

Hogy élnétek így meg a munkás mindennapokat?

2021. jan. 21. 06:26
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

nálunk ha előléptetnek, fentebb kerülsz, azt először közlik.

utána betanul valaki a helyemre és mikor ez meg van, akkor kerülök fentebb.

tényleg lehet erre is gondolni hogy lecserélnek, ebből amit írtál.

viszont ha te régebb óta vagy ott, akkor meg kell indokolnia hogy mért küld el, szerintem.

2021. jan. 24. 18:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!