Mi a jó abban ha linkedin profilon valaki 10 évvel ezelőtti munkahelyet futtat mint élő munkahely, a mostaniról ahol 10 éve itt van meg szó se ejt?
10 éve dolgozott egy helyen pár hónapot. Aztán átjött ide, itt van 10 éve.
A linkedin profiljában a 10 éves céget említi mintha most is ott lenne (noha pár hónapot volt ott össz) de a mostani helyét ahol 10 éve folyamatosan itt van nem is említi.
ennek értelme?
"', 1 éve parlagon hever a profilja."
ÉN EZT HOL ÍRTAM LE? Idézd már be!!
ezt az itteni egyik gyökér magyarázta bele (tán épp te???) de én ezt soha le nem írtam.
"Gondolom elkezdte kitölteni, de beleunt, f"
Világos. Volt életében kettő helye, az egyiket még leírta, de jajjjj szegény elfáradt és a másikra már nem jutott ereje.... reális. Életszerű.
teljesen evidens hogy mi volt a szándéka. szégyelli a mostani nevesincs jóskapista cégecskét meg a huszadsenki poziját és villogni akar a 10 éves múltban omladozó egykori neves céges állásával.
evidens.
elemi pszichológia.
fényezi magát, hazudik.
persze ha elmegy egy állásinterjúra az életrajza úgyis 1 perc alatt lebuktatja
Bazsi, most ráb/sztál, te írtad le, tessék:
"Világos.... csak azt felejted el hogy a linkedin profilt nem 10 éve hozta létre és hagyta sorsára hanem alig 1 éve."
Ettől függetlenül miért ne lehetne, hogy valaki töltögeti az oldalakat és amikor már meg kellene adni hónapra pontosan, hogy mettől meddig dolgozott 10 éve valahol, akkor feláll, és kész? Simán lehet, hogy ráunt a pötyögésre. Utána meg már nem is foglalkozott vele.
Egyébként szerintem kellene valamit változtatni a stíluson, mert túl könnyen észrevesszük, hogy megint csak a hülyeség megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!