Ha két nő a munkahelyemen jön szembe velem, de èn csak előre pislákolok, majd az egyik mondja a màsiknak, hogy te mondtad neki, hogy ne nèzzen erre? Majd a másik:én nem. Akkor valamelyikük a nők közül bakizott-e ami miatt ez törtènt? Ffi vagyok.
Figyelt kérdés
Azt is leìrhatjátok, ha más valaki àll a dologban, vagy többen. A fantáziátokra van szüksèg. 18/F2021. jan. 15. 22:53
3/11 anonim válasza:
Szerintem poenkodnak veled. Esetleg meg flortnek is tekintheto.
4/11 anonim válasza:
Valamelyikük a kettő közül arra nézve látta, hogy pislákolva szembejössz, de a másik, amelyik nem a valamelyik, az mondta, hogy ne arra nézve lássa ahogy szembe jössz. Ez bizony hatalmas baki.
5/11 A kérdező kommentje:
3# Nem!
2021. jan. 15. 23:32
6/11 anonim válasza:
Jol látod. Bakizott, mert te ezt meghallottad aminek nem lett volna szabad megtörténnie! Ezután majd kiméletlen harc fog kezdödni közöttetek. Az a minimum, hogy csak az alusisakodban találkozhatsz velük, mert különben megsugaraznak és neked annyi!
8/11 anonim válasza:
Munkahelyi zaklatás áldozata vagy, igaz? Nézz utána az interneten a témának, mert ha egy ilyen aprósággal felbosszantottak, akkor nem sok esélyed van. Nem ártana, ha a szervezett zaklatásra is rákeresnél, mert abban az esetben a munkahelyváltás sem segít.
9/11 anonim válasza:
Nagyon őszintén, minden rosszindulat nélkül érdekelne Kérdező, hogy ez valamilyen rehabilitációs munkahely értelmi fogyatékosoknak?
És ez mi?
"Azt is leìrhatjátok, ha más valaki àll a dologban, vagy többen."
Édes Istenem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!