Ha mindennap elküldöm a munkahelyekre az önéletrajzom akkor fel fog hivni valamelyik végre?
Ha más helyekre küldöd, akkor nem baj.
Akkor hívnak fel, ha érdeklődnek utánad.
Hát ha ugyanoda küldöd el naponta akkor szerintem ne reménykedj :D
Több helyre próbáld meg szétküldeni, valami csak bejön illetve legalább 1-2 hónapot várj mielőtt ugyanoda újra küldöd. Bár szerintem is hülyék a HR-esek de azért talán nem ennyire.
Lehet az önéletrajzodban van valami kivetni való.
Én eddig akárhova elküldtem, 1 kivétellel, mindenhonnan visszajeleztek. 1helyre nem vettek fel, többinél pedig állásinterjúra hívtak be.
Amúgy, milyen munkára jelentkeznél?
Ha mindennap ugyanoda elküldöd, akkor ahogy előttem írták, gyagyásnak fognak nézni, érthető módon. Ha minden nap máshova küldöd, akkor értelemszerűen nagyobb eséllyel fognak megkeresni.
Persze attól is függ, mit tudsz, milyen az önéletrajzod.
Ha se szakmai végzettség, se két összefüggő mondat, se semmi tapasztalat nincs feltüntetve plusz még a képről is egy kisebbségi tekint vissza, akire arcra 10+ év letöltendőt kiszabnánk, akkor nem ugyanazzal az eséllyel indulsz mint egy megnyerő külsejű, szövegű, tapasztalt jelentkező.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!