Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mi volt a legnevetségesebb...

Mi volt a legnevetségesebb indok, amiért nem vettek fel egy munkahelyre?

Figyelt kérdés

2021. jan. 14. 07:45
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
Oda alapból nőt néztek ki maguknak.
2021. jan. 14. 20:47
 22/27 anonim ***** válasza:
100%
Túl csendes voltam és nem mosolyogtam eleget és ez nem tetszett nekik.
2021. jan. 16. 09:34
 23/27 anonim ***** válasza:
22: És ez milyen munka volt lett volna?
2021. jan. 16. 09:41
 24/27 anonim ***** válasza:
100%
Nekem kerek perec kijelentették,hogy túlképzett vagyok.
2021. jan. 16. 09:53
 25/27 anonim ***** válasza:
Túl hosszúak és színesek a körmeim😛
2021. jan. 20. 18:17
 26/27 anonim ***** válasza:
53%

Mert nem csinálták meg a kötelező orvosi kontrollt és majdnem megbüntették őket, végül is így rúgtak ki rövid időn belül

Másik helyen pedig néhány óra próbaidő után jött egy random csaj (akit én ismertem és nagyon befolyásos szülei vannak) és őt fel is vették rögtön, pedig velem sem volt semmi bajuk, nem tudták megindokolni, hogy miért nem felelek meg...

2021. febr. 11. 01:34
 27/27 anonim ***** válasza:

"Milyen gáz, hogy nem beszélek oroszul"...

1. Benne volt az önéletrajzomban, hogy milyen nyelveket beszélek, elolvashatták volna, ha már behívtak

2. Ez 2012-ben hangzott el egy 100e nettót fizető étteremrecepciós melónál, ahol az angol is elvárás volt, és egy hónapra csak alkalmi munkavállalóival vettek volna fel és vagy 6 hónapig csak 4órára akartak bejelenteni 8 óra munkára, meg nőként bizonyos időnként éjszakai műszakot vállalni és zárni... hihetetlen, hogy azt gondolták, lesz min. középfokú angol-orosz kombós ember, aki ilyen fizetésért, ilyen körülmények között ezt vállalja

aztán amúgy mégis felvettek volna, és megsértődött a pasi, amikor mondtam, hogy bocs, nem (a hirdetésben nem volt feltüntetve sem a bűnmagas fizetés, sem a fizuval való trükközés, amikor ezek meg lettek említve, tudtam, hogy nincs az az isten)

aug. 23. 19:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!