Hogyan lehet a munkahelyünkön spórolni?
Pl en nem tudom megoldani a munkahelyi fürdést, mert senki sem fürdik így megszólnának. Viszont a telefonomat és a power bankemet ott töltöm így kibírja egész hétvégén, hogy nem kell itthon használni az áramot erre. Nektek milyen technikátok van?
Volt egy kollégám, jól éltek, de mindig ételt kuncsorgott, akár egy falat chipset, csokit vagy ha valaki pl nem tudott megenni egy egész gyros tálat ő nem ette meg az ebédjét, eltette másnapra és a gyrost ette.
Hallottatok hasonlót?
"Viszont a telefonomat és a power bankemet ott töltöm így kibírja egész hétvégén, hogy nem kell itthon használni az áramot erre. Nektek milyen technikátok van?"
Szerintem ezzel megspórolsz vagy 34Ft-ot! Szép munka!
Hát... Most gondolkodóba estem m.. Pedig már régóta dolgozom, de ez a kérdés sose jutott eddig eszembe, a kutyafajat!
Arra jutottam, hogy megsporolom a WC papírt és a vizet, amivel lehuzom a budit, plusz amivel kezet mosok... Havi szinten cca 500 Ft lehet?
Lopás nélkül nem igen lehet spórolni tudtommal, vendéglátós családtagnak pl nem kell italokra költenie mert ha kifog egy olyan esküvőt ott 20-30e ft értékű whisky is összejön bontatlanul.
Tisztítószerekkel lehet még játszani flakonban haza hordani, pl akinek nem fontos kézmosáshoz az illat, de van vagy 2 liter cws kézmosója, már az is spórolt valamennyit.
De leginkább élelmiszeripari dolgozók tudnak bizniszelni ha olyanok a körülmények.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!