Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Milyen munkát végezzek introve...

Milyen munkát végezzek introvertáltként?

Figyelt kérdés

26 éves lány vagyok, eddig életem során 8 hónapot dolgoztam körmösként, de ott hagytam, mert nem tudok emberekkel bánni, félek tőlük, nem tudok konfliktushelyzeteket kezelni, kiállni magamért, nagyon érzékeny vagyok, könnyen elsírom magam stb. Járok pszichológushoz is már pár hónapja, de nem tapasztalok egyenlőre változást.

10 osztályom van, mert suliba se nagyon jártam régen, nem voltam jó tanuló se és szorongtam is az iskolában. Ehelyett sokat voltam otthon, szerettem mindig egyedül lenni. Emberek társaságban csendes vagyok, kedvesnek, segítőkésznek tartom magam, de beszélgetni nem nagyon szoktam, csak ha kérdeznek, én nem igazán kezdeményezek beszélgetést.

Szóval a kérdésem az lenne, hogy milyen munkalehetőségeim vannak így egy vidéki nagyvárosban? Milyen olyan szakmák vannak amik 10 osztállyal is elvégezhetők és nem kell emberekkel foglalkozni? Nincs hobbim, nem érdekel különösen semmi, ezért nem tudok olyan munkaterületet megnevezni, ami érdekelne. Ezért minden ilyen szakmára nyitott vagyok, ahol nem kell emberekkel foglalkozni és azért nem olyan nehéz fizikai munka.

Jelenleg a virágkötő és virágkereskedő szakmát kezdtem el, de erősen gondolkodom rajta, hogy ott hagyjam a tanfolyamot, mert vállalkozást sose fogok nyitni, drága is a tanfolyam, virágkötőként meg szerintem nincs sok munkalehetőség, tehát azt kezdtem el érezni, hogy csak kidobott pénz lenne, és ott is emberekkel kell foglalkozni, mint minden szakmában, amiket 8 általánossal lehet tanulni.

Érettségit nem tervezek csinálni, mert nem hiszem, hogy sikerülne és érettségire épülő munkakörök közül se tudnék olyat, amit szívesen tanulnék/dolgoznék.

2021. jan. 11. 21:22
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
83%
Semmi baj, attól még hasznos a válaszod.
2021. jan. 14. 10:01
 12/13 anonim ***** válasza:
83%

26 évesen 8 hónapot dolgoztál.

10 osztállyal és ilyen nagy tapasztalattal inkább ne finnyáskodj.

Ha nem lesznek anyádék mi lesz veled?

Keress egy pali madarat aki eltart, idősebb korban nehéz lesz.

Amúgy üres telephely őrzés.. De a vagyonőrihez is kell érettségi. Letehetnéd munkaügyin ketesztül, szoktak ilyen felzárkóztató tanfolyamokat indítani.

Mehetnél állatgondozónak.

Takarítónőnek...mondjuk ezekben a munkákban dolgozni is kell.

Esetleg gyerek vigyázás.

Betanított gyári munka valami laza helyen, pl pelenka gyár, vagy hasonlók.

Betanított minőségellenőr szintén valami laza gyárban.

Én is introvertált vagyok, de nem ilyen élet alól felmentett. Ha nem lenne aki eltart téged akkor kénytelen lennél csinálni is valamit.

Menj el vérplazmázni.

Sokan abból élnek akik dolgozni nem akarnak. (van ilyen ismerősöm)

2021. jan. 14. 19:38
 13/13 anonim ***** válasza:
Én könyvelő vagyok. Külön irodám van és csak ritkán zavarnak, önállóan dolgozom. Mellette regényírással próbálkozom. A könyvelést is szeretem, de nagy álmom, hogy egyszer majd az írásból tudjak megélni. Szerintem mindenképp tanulnod kellene valamit, első lépésként leérettségizni.
2021. febr. 26. 22:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!