Miért váltogatna akárki most munkahelyet, amikor a gyári munkákon kívül kb 0 betöltetlen állás van? Miért nem jó az, ami van?
vannak helyek amelyek most is és mindig azonnal vesznek fel embert csak nem olyan bérrel és beosztásba hogy értelmes ember vállalja....
ismerősöm takarítós cégénél lépcsőház takarításra mindig kell ember. 4 órában minimálbér fele. de vállalhat két helyet 2x 4 órában és megkap nettó 100-at /hó. csábító mi???
azonnal beléphet.
nem fog rohanni ha jól sejtem....
Én nem mondok fel amig nincs más.
De vannak álláshirdetések gyari melokon kivul is még ebben a helyzetben is.
Nekem azert kell váltani mert anno elev azert jöttem csak a moatani helyemre mert kellett gyorsan vmi 6 orás. Ugrodeszkának kellett. A fonok is ugy volt vele hogy biztos 1 vagy max 2 évig leszek nála de ő ezt elfogadta.
Azota 4. eve vagyok nála mert eddig nem erte meg váltani (annyit kapok 6 ban mint máshol interjun 8 ban adnának...), es már szabályosan röhög rajtam maga a főnök is(!)hogy 4 éve vagyok nála es nem haladok semerre a nagy karrierben...nem ezt nézte ki belőlem. Azt hitte celtudatos vagyok es több bennem a potenciál
Igy magasabb szintu helyekre kell pályáznom, megvilágosodtam pár interju után a 200 nettos ajánlatuk miatt. Mert ennyiert nem éri meg eldobni a 200 nettos 6 orás munkám. De ennyibol meg az alberlet miatt márol holnapra élek csak. Még mindig!!
"pár interju után a 200 nettos "
Már milyen kupleráj cég az amely nettós ajánlatot ad? Én ilyenről még soha nem hallottam.... honnan tudják előre mennyi lesz a nettó? Ők csak annyit tudhatnak mennyi a bruttó, abból aztán egyéni adottságok függvényében lesz egy nettó-kinek ennyi kinek annyi.
Interjun szemelyesen kértek ajánlatot. Mondtam eleve hogy nekem no 200 alatt nekem nem eri meg váltanom!!
Erre szoktak annyi engedményt tenni hogy oke akkor 3 honap.probaido alatt ennyi aztán visszeterunk rá.
Nos ha rá is tennének 10 -20ezret pluszba azt a bejárás meg el is vinné (jelenleg a mostani munkahelyem mellett lakom, csak atsétálok, eddig minden más bejárós hely volt)
"A netto kb a brutto fele."
210 bruttónak 140 a nettója. az hol a fele?
17 a "kb" az mond valamit?
Pár tizenezreket en nem is nézek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!