Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Miért váltogatna akárki most...

Miért váltogatna akárki most munkahelyet, amikor a gyári munkákon kívül kb 0 betöltetlen állás van? Miért nem jó az, ami van?

Figyelt kérdés
Jobb hónapokon át a segélyen tengődni, vagy remélni hogy próbaidő alatt nem rúgják ki? A munkahelyváltás várhatna még mindenkinek 1-2 évet. Tapasztalatok szerint amugy is inkább a munkavállaló hanyagsága, lustasága és nemtörődömsége jellemzően a felmondás oka, nem a "szemét" munkáltatóé.
2021. jan. 10. 10:18
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
22%

vannak helyek amelyek most is és mindig azonnal vesznek fel embert csak nem olyan bérrel és beosztásba hogy értelmes ember vállalja....

ismerősöm takarítós cégénél lépcsőház takarításra mindig kell ember. 4 órában minimálbér fele. de vállalhat két helyet 2x 4 órában és megkap nettó 100-at /hó. csábító mi???

azonnal beléphet.

nem fog rohanni ha jól sejtem....

2021. jan. 10. 10:52
 12/27 anonim ***** válasza:
30%
ja és ha szerencséje van még be is jelentik...
2021. jan. 10. 10:52
 13/27 anonim ***** válasza:
47%

Én nem mondok fel amig nincs más.

De vannak álláshirdetések gyari melokon kivul is még ebben a helyzetben is.

Nekem azert kell váltani mert anno elev azert jöttem csak a moatani helyemre mert kellett gyorsan vmi 6 orás. Ugrodeszkának kellett. A fonok is ugy volt vele hogy biztos 1 vagy max 2 évig leszek nála de ő ezt elfogadta.

Azota 4. eve vagyok nála mert eddig nem erte meg váltani (annyit kapok 6 ban mint máshol interjun 8 ban adnának...), es már szabályosan röhög rajtam maga a főnök is(!)hogy 4 éve vagyok nála es nem haladok semerre a nagy karrierben...nem ezt nézte ki belőlem. Azt hitte celtudatos vagyok es több bennem a potenciál

Igy magasabb szintu helyekre kell pályáznom, megvilágosodtam pár interju után a 200 nettos ajánlatuk miatt. Mert ennyiert nem éri meg eldobni a 200 nettos 6 orás munkám. De ennyibol meg az alberlet miatt márol holnapra élek csak. Még mindig!!

2021. jan. 10. 11:01
 14/27 anonim ***** válasza:

"pár interju után a 200 nettos "

Már milyen kupleráj cég az amely nettós ajánlatot ad? Én ilyenről még soha nem hallottam.... honnan tudják előre mennyi lesz a nettó? Ők csak annyit tudhatnak mennyi a bruttó, abból aztán egyéni adottságok függvényében lesz egy nettó-kinek ennyi kinek annyi.

2021. jan. 10. 11:04
 15/27 anonim ***** válasza:

Interjun szemelyesen kértek ajánlatot. Mondtam eleve hogy nekem no 200 alatt nekem nem eri meg váltanom!!

Erre szoktak annyi engedményt tenni hogy oke akkor 3 honap.probaido alatt ennyi aztán visszeterunk rá.

Nos ha rá is tennének 10 -20ezret pluszba azt a bejárás meg el is vinné (jelenleg a mostani munkahelyem mellett lakom, csak atsétálok, eddig minden más bejárós hely volt)

2021. jan. 10. 11:08
 16/27 anonim ***** válasza:
A netto kb a brutto fele. Szemelyesen simán be tudják saccolni nem hülyék. Legutobb plane konyvelő/berszamfejtő ceggel probáltam egyeztetni
2021. jan. 10. 11:09
 17/27 anonim ***** válasza:

"A netto kb a brutto fele."

210 bruttónak 140 a nettója. az hol a fele?

2021. jan. 10. 11:11
 18/27 anonim ***** válasza:
Ha a semmire mondott fel, akkor tényleg nem normális. Én is váltanék, ha mondjuk kapnék egy duplázást a fizetésben. De csak akkor, miután aláírtam az új céggel a szerződést.
2021. jan. 10. 11:11
 19/27 anonim ***** válasza:
Magasabb poziciok csak a megoldás. VAGY olyan munkahely ahol magasabb pozicioba tudok fejlodni. Akkor megérné 200-ert váltani ha megalapoz cegen belül egy magasabb munkakört
2021. jan. 10. 11:12
 20/27 anonim ***** válasza:

17 a "kb" az mond valamit?

Pár tizenezreket en nem is nézek.

2021. jan. 10. 11:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!