Mit tegyek akkor,ha nem egy idős bácsi kisvárosban nem enged arrébb,hanem súrolva megy el mellettem? Lenne helye és szinte nekem jön ,már nem először ,nem egy idős vagy fura kinézetű akárki.
Figyelt kérdés
Nem elég a depi és a bajom,mert akad más is most,még ez is.
Ha szűk a hely,nem megáll, arrébb lép és megvárja,míg elmegyek..Hanem bámulva jön és..
Nem kérnek elnézést sem. Belejön teljesen az intimzónámban . Mintha természetes lenne ,hogy..
Még az exemet sem engedtem ilyen közel így hozzám eleinte . Akárkit nem nem is bírok ,mint ahogyan sokan sem közelemben .Eleve is ismeretlenül,azért akad távolságtartás eleinte .
Mégis mi ez ?
Ennyire antiszociális vidéken egyes ember? Hogyan lehet kezelni? Mit tegyek,hogy ne ezzel töltsem időm,energiám ?
Már rettegek az utcára kimenni
Menjek folyton kísérővel ,mikor nem is érnek rá ők sem úgy ..? Vicc
2020. okt. 16. 16:27
2/6 anonim válasza:
Vegyél egy biciklit. Az úton nem csámborognak vén taták, nem is tudnak neked menni, és egyébként is ideális közlekedési mód kisebb városban/faluban.
3/6 anonim válasza:
Engem a metron naponta loknek meg, sokszor nagyon durvan a nenik, mert annyira de annyira sietnek, hogy leulhessenek. Ez van, ezzel nem lehet mit tenni, nem fogok belejuk allni, mert annyira engem ez nem erdekel. Ha meg idoben eszlelem a jelenseget, akkor arrebb lepek es kesz, tedd te is ezt.
4/6 anonim válasza:
Ha látod, hogy jön simulj a falnak és megy neked.
5/6 anonim válasza:
ordíts rá hogy elnézést. ahol jelenleg élek (külföld) itt valamiért senki nem gondolja úgy hogy nekik kéne félreállni, 4en mennek egymás mellett a járdán, de nem adnak helyet, nekem kell lelépni az útra. rohadt idegesítő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!