Emberi erőforrások levelezőn 30 évesen megéri?
Figyelt kérdés
30 évesen levelezőn elkezdeni úgy hogy előtte teljesen más területen dolgoztam. És férfi vagyok. Megérné vagy sem?2021. jan. 9. 11:32
1/30 A kérdező kommentje:
Úgysem vennének fel,hisz csomó huszonéves pályakezdő lenne velem szemben?
2021. jan. 9. 11:33
2/30 anonim válasza:
Attól függ, mit szeretnél vele kezdeni. Mi a terv, milyen munkakörre gondolsz?
3/30 anonim válasza:
Attól függ, hogy nézel ki, de a 20-as csajokkal nem vetsenyezhetsz korban.
5/30 anonim válasza:
Én ismerek egy csajt, aki így végezte, de nem tudott vele abban elhelyezkedni s jelenleg is a régi munkahelyén gályázik. Betette a diplomáját a fiókba és évek óta ott van. Szóval nem, nem éri meg!
6/30 anonim válasza:
És egy másik csajt is ismerek, aki elvégezte, de jelenleg óvónőnek tanul. Na, akkor biztos megérte... Nem!
7/30 anonim válasza:
Én inkább mást választanék a helyedben.
8/30 anonim válasza:
Én egész életemben még csak egy ffi hressel találkoztam, azzal is csak állami cégnél. Multinál, Gipsz Jakab cégekben dekoratív csajokkal. Talán tanfolyam szervezőként meg munkaerőközvetítőként jöhet jól a diploma, de mivel a régi OKJ megszűnik, így a lehetőségek is beszűkülnek. Valami értékesebb diploma jobb választás lenne!
9/30 anonim válasza:
Nem vagy öreg a tanuláshoz. Főleg levelezőn. Nem 20 évesek járnak oda. A kérdés, hogy ezzel a végzettséggel találsz-e munkát.
10/30 A kérdező kommentje:
Ennyire nehéz elhelyezkedni ezen a területen? Pesten keresnék munkát,ha mondjuk el is végzem
2021. jan. 9. 12:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!