Hóközi kifizetés levonás?
A 12 havi bérlapomat nem értem, valaki tudna segíteni?
Mit jelent az,hogy hóközi kifizetés?
Miért vonták le a hóközi kifizetést?
Egyáltalán mit jelent ez ?
Elég sok pénzről van szó 30 ezer Ft.
Már 5 éve dolgozok,de én még ilyet nem láttam.
Hóközi kifizetés nem azt jelenti,hogy hó közepén utaltak valamennyi összeget igaza ?
Ha így van ezzel az a probléma,hogy nekem semmi nem jött hó közepén
Olyan, mintha 30 ezer forintot nem a béreddel együtt fizettek volna, hanem valamikor az előző utalás és a tárgyhavi között (általában karácsony előtt szoktak kifizetni prémiumot vagy ilyesmit, nem feltétlenül a hónap közepét jelenti, hanem a két munkabér utalás közötti időszakot). És azért szerepel a levonások között, mert már ki lett fizetve. Ha nem szerepelne ott, akkor ennyivel több lenne a hóvégi nettó átutalás összege a papíron, és nem stimmelne a matek - ezt egyszer el kellett magyaráznom a 8 osztályt végzett kollégáimnak, hát nem volt egyszerű.
Először nézd meg alaposan a számlatörténeted, hogy volt-e jóváírás az előző fizetésed óta (ne a bank által küldött SMS-eket nézd, azok nem mindig érkeznek meg). Ha nem volt ilyen, akkor a munkáltatónál jelezd a problémát mindenképp!
Kérem szépen a számlám részletes adatait között nem találtam semmi ilyet
És zsebbe se kaptam
Akkor tényleg a munkáltatót kellene megkérdezni erről!
Esetleg ha december 1. és az előző havi munkabér kifizetése között (ami általában tizedike a cégeknél) volt utalás, akkor még az is szerepelhet ezen a bérpapíron, hiszen a novemberin még nem volt rajta, viszont valahova el kell számolni. Más ötletem nincs. Hétfőn irány a humán!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!