Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Pszichopata főnökhöz hogyan...

Pszichopata főnökhöz hogyan kell "alkalmazkodni"?

Figyelt kérdés

És itt nem az agresszívre gondolok elsősorban, hanem a pszichológiaira.

Átgázol mindenen, mindenkin, saját érdekei hajtják, beléd áll hosszú távon neked annyi. Hangulatingadozás, hol földbe állít hol mint egy barát cseveg veled... hárman másnap felálltak, volt téma felsővezetésben is de semmi nem történt.

Én szeretném továbbra is a munkámat végezni de nem tudom hogy reagáljam le ha pont engem talál meg. Felmondani még nem szeretnék.

Mi a helyes ebben a helyzetben? Közvetlen főnököm, de kicsit autonóm a munka.

Budapesti multi, iroda.

2021. jan. 6. 17:06
 1/8 TR75 ***** válasza:
100%

"Hangulatingadozás, hol földbe állít hol mint egy barát cseveg veled..."

Ez alapján szerintem nem pszichopata.

Alkalmazkodni? Mindenre rábólintasz, nem vitatkozol, nem ellenkezel.

Hogy mi a helyes? Nyilván az, hogy nem hagyod, hogy egy másik ember az észszerűség határain túl alkalmazkodást és engedelmességet várjon el tőled.

2021. jan. 6. 17:14
 2/8 anonim ***** válasza:
53%
Na, meg is van 'Balazska' napi kamusztorija.
2021. jan. 6. 17:25
 3/8 anonim ***** válasza:
78%

1-es jó tanácsokat ír, második hsz pedig szintén lehet igaz.

Javaslatom :engedd el amit lehet, ne foglalkozz vele túl sokat

2021. jan. 6. 17:32
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem tud beléd kötni, ha nem hagyod és mindennel egyetértesz vele. Nekem is volt már zsarnokoskodó főnököm, minden mozdulatomban belekötött, mondtam neki, hogy akkor kérem mutassa meg h mit is csináljak, de nem tette mert nem értett hozzá és inkább hagyta.
2021. jan. 6. 17:45
 5/8 anonim ***** válasza:
86%

Add elő a saját kívánságaidat és céljaidat úgy, hogy végül az ő ötlete legyen. Majd hevesen bólogass, hogy milyen okos.

(Egyébként meg tipli mielőbb.)

2021. jan. 6. 17:45
 6/8 anonim ***** válasza:
57%
Igazán akkor győzhetsz ha okosabb vagy mint ő .
2021. jan. 6. 17:47
 7/8 anonim ***** válasza:
35%
Lajos te vagy az? Reggel várlak az irodában.
2021. jan. 6. 17:58
 8/8 anonim ***** válasza:
Az a baj, hogy így nem dolgozni jársz, hanem sakkozni.. ami felettébb fárasztó.. figyelni mit lehet ma.. és miért.. én lépnék.. borítsd rá az asztalt mikor hülye.. én élveztem.. csak pillázott.. de multiban van neki is főnöke.. nyomd fel.. felmesz a HR re.. és elmondod, hogy mit művel.. ezért akarod otthagyni a céget..
2021. jan. 6. 18:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!