Ki dönti el, hogy milyen szabályokhoz kell alkalmazkodni a munkahelyen? (Nem provokációból szeretnèk vàlaszokat kapni.?
A munkahelyen, ha valaki elkövet egy bakit, ami mondjuk több tìzezres kiadását jelenti a cégnek, akkor a főnöke elkezd vele üvöltözni telefonon keresztül, úgy hogy a dolgozó a szabadidejében utána nem tud nyugodtan aludni napokig, sìrással megspékelve. Arra az összegre, én azt mondtam volna, hogy szóra sem érdemes. Láttam már a többszörösét a kukában landolni. Akkor a kutya meg nem kérdezte, hogy mi volt ez?
Ha szìvességeket teszel a főnöknek, emmellett jó viszonyt ápolsz vele, akkor teljesen mindegy, hogy hogy teljesìtesz a munkában, azt is készséggel támogatja, meg a szerelmi életedet is. Teljesen mindegy, milyen származású vagy, milyen értékeket képviselsz, mert ettől függetlenül mellett áll. Arra lennék kìvàncsi, hogy a munkahelyen az ìratlan/ ìrott szabályok kire vonatkoznak? Ki dönti el, hogy nekünk ezeket teljesìteni kell?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!