Egy főnök miért dühös ha más cég elszipkázza az embereit? Miért nem fogja fel, hogy ez egy verseny, árverseny, melyben ő megbukott
A főnök sokadik alkalommal dühöng mert egy konkrét azonos profilú másik céghez mennek át innen az emberek. Azért mennek át oda, mert ugyanaz a munka, de többet fizet-nem egy nagy mágia.
A főnök ebben mit nem ért? Miért dühöng? Miért nem fogja fel, hogy ez egy verseny, árverseny, melyben ő megbukott?
A másik cég többet ad. Kész. Adjon ő is többet, ha nem tud, akkor meg így járt.
Fognak innen még többen elmenni.
Én itt vagyok de irodaiként és nem kívánok elmenni mert ezért a munkáért máshol se adnak többet.
De a fizikai munka az más. Ott a másik hely ad csak 10-20.000-el többet már elmennek. (el is mennek)
Nekem senki nem kínál többet, de ha kínálna is, a kényelmes 1 műszakos melómat nem adnám fel.
Kérdező, az én (volt) főnököm se értette miért megyek el másik helyre. Megmutattam az új hely mintaszerződését neki, benne a bérrel.
Több kérdése nem volt. Onnantól fogva értette.
Értik az ilyen főnökök is a szitut, csak játsszák az agyukat, mert sérti az egójukat hogy beismerjék hogy szarul fizet a cégük.
De ha elfogynak az embereik csak kell majd lépniük.
Nálunk ilyenre a főnök csak a vállát ránditja hogy hát ilyen az üzlet.
Ő is azt a beszállitot keresi aki olcsobb a munkaero meg azt aki többet fizet.
De ő ennyit koltsegel a munkabérre akinek nem tetszik nyitva az ajto.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!