Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Jó újévi fogadalom az hogy...

Jó újévi fogadalom az hogy 21-ben MINDENKÉPP otthagyom a munkahelyemet?

Figyelt kérdés

Eleget húztam halasztottam, így elhatároztam: 21 folyamán a gyűlölt nevetséges bért fizető nulla előrelépést kínáló munkahelyemet mindenképp otthagyom.

nem mondok konkrét dátumot hogy eddig meg addig, helyette csak ennyit: 21 folyamán.

Ha lesz új hely ha nem, akkor is otthagyom.

Ha nincs erős elhatározás, 20 év múlva is ezen a szemétdombon leszek. Ha csak várok a csodára az sose jön el.

Így nekem kell elhatároznom hogy akármi lesz, ha piros hó esik, ha a föld visszafelé kezd forogni, nem érdekes, én innen megyek. Nem egyből jan 4-én hétfőn, oké, de megyek.

Ez jó elhatározás?

2020. dec. 31. 19:31
1 2 3 4 5
 31/47 anonim ***** válasza:
100%
Ha jobban belegondolok, ő lehet az is, vagy valami hasonló tüneményes felhasználó, aki hol egyetemista, hol 20-on éves szakmunkásnak adja elő magát. A közös metszet mindig a témája; miért a BOMBANŐ(!!!) egyetemista csajnak segítenek a szaktársak/miért mennek “divatból” lányok egyetemre és ő miért van még mindig egyedül. Onnan lehet felismerni, hogy mindig belöki az “a kommunizmus idejében ilyen nem volt, akkor a nők tudták, hogy hol a helyük” kártyát.
2021. jan. 1. 13:27
 32/47 anonim ***** válasza:
100%
Szegény lebukott és már nem írja a kötekedő válaszait :(
2021. jan. 1. 13:33
 33/47 anonim ***** válasza:
100%
Vagy 6 éve mindig visszatér. Annyi, hogy a modik le szokták tiltani a felhasználójával együtt, addig hagy ki időt a kérdéseivel.
2021. jan. 1. 13:36
 34/47 anonim ***** válasza:
100%
Jah tipikus, nagy vehemenciával a felmondás tényét kifejti, aztán jön azzal hogy így-úgy milyen kár lenne felmondani.
2021. jan. 1. 13:36
 35/47 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy időközben nyugdíjba vonult, és most a hosszú téli estéken dolgozza fel az életútját.
2021. jan. 1. 13:40
 36/47 anonim ***** válasza:
100%

Aztán odacsap 2 személyeskedő választ és ghostilgol. :DD

Nem túl komplex a tevékenysége.

2021. jan. 1. 13:41
 37/47 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy mi lehet a fejében, hogy régóta csak ugyanazokat kérdezi? Amikor alapítványi iskolákra kerestem nyolcadikban (2014), már akkor is voltak ilyen kérdések. :D
2021. jan. 1. 16:22
 38/47 anonim ***** válasza:
100%

Gondolkodjunk Micimackók!

Biztosan lehet valami összefüggés a munkaügy - alapítványi iskola - bombanő - 44/F (Balázska) tengelyen!

2021. jan. 1. 16:28
 39/47 anonim ***** válasza:
100%
A világ nagy titkai felfűzve a tengelyen!
2021. jan. 1. 17:45
 40/47 anonim ***** válasza:
100%
Alapítványi iskola.
2021. jan. 1. 18:42
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!